Γνωρίστε την ολοκληρωμένη φυτική περιποίηση WELEDA για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και το νεογνό!

H Weleda ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1921 και γρήγορα έγινε μια από τις πιο αγαπημένες όλων των γυναικών που ήταν έγκυες, λεχώνες ή είχαν ήδη παιδάκια. Από τότε μέχρι σήμερα μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά. Αυτό όμως που παραμένει ίδιο είναι η αγάπη και αφοσίωση της εταιρείας να παράγει βιολογικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, που αποτελούνται από εντελώς φυσικές ουσίες και δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα ή συντηρητικά.

Οι πλήρεις σειρές προϊόντων προστασίας της βρεφικής επιδερμίδας της Weleda

με βάση την καλέντουλα και την μολόχα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο και ιδιαίτερο βρεφικό δέρμα και υποστηρίζουν την υγιή του ανάπτυξη. Παράλληλα περιποιούνται το δέρμα, προσφέρουν αρμονία στις λειτουργίες του δέρματος και ανακούφιση ώστε να διατηρείται προστατευμένο το δέρμα του μωρού, γιατί είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μας, τέσσερις με πέντε φορές πιο λεπτό και πιο διαπερατό, παράγει μειωμένο ιδρώτα σε σχέση με εμάς και γι’ αυτό, όπως καταλαβαίνετε, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, εξειδίκευση και προσοχή.

Επίσης η σειρά εγκυμοσύνης και θηλασμού της Weleda αποτελεί αξιόπιστο συνοδοιπόρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά από αυτήν, αφού βοηθά και σε μια ήπια γέννα και σε έναν αρμονικό θηλασμό. Τα άριστης ποιότητας, αυστηρά ελεγχόμενα προϊόντα της Weleda για την περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της μητέρας και του μωρού της.

Η Φαίη μας φιλοξένησε την Weleda στο στούντιο του Πρω1νού και παρουσίασε μια ολοκληρωμένη φυτική περιποίηση για την εγκυμονούσα, τον θηλασμό και το νεογνό, μαζί με best seller αλλά και καινούργια προϊόντα, ενώ αποκάλυψε πολλά μυστικά και τρικ που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μάθετε τα πάντα για την Weleda στο www.weleda.gr

The post Γνωρίστε την ολοκληρωμένη φυτική περιποίηση WELEDA για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και το νεογνό! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα