Eurovision 2017: Στον τελικό προκρίθηκε η Ελλάδα με την Demy και το This is Love

«This Is Love» τραγούδησε σε όλη την Ευρώπη, απόψε το βράδυ, η Demy από την σκηνή της Eurovision, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στο Κίεβο και κατάφερε, μετά το περσινό φιάσκο με τους Argo, να περάσει στον τελικό του Σαββάτου. Στην μεγάλη βραδιά θα διαγωνιστεί και η Κύπρος, καθώς προκρίθηκε και ο Hovig! Οι δέκα χώρες που θα διαγωνιστούν στον τελικό του Σαββάτου είναι (με την σειρά

που ανακοινώθηκαν – η βαθμολογία θα γίνει γνωστή μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού): Μολδαβία, Αζερμπαΐτζάν, Ελλάδα, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος και Βέλγιο.

Θυμίζουμε πως άλλες δέκα χώρες θα προκύψουν από τον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη, ενώ απευθείας στον τελικό προκρίνονται οι λεγόμενες Big-5 χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια (Ουκρανία)..

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 22:00 το βράδυ- ώρα Ελλάδος. Η ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε στις οθόνες μας δέκατη στη σειρά, με την ευχή όλων να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision το ερχόμενο Σάββατο.

Με το μπλε να κυριαρχεί στο φόντο της ελληνικής αποστολής, η Demy, φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα του δέρματος με βαθύ σκίσιμο στο πόδι, που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της, ήταν ανεβασμένη σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατέβαινε και δύο άνδρες χορευτές ήταν μέσα στο νερό.

The post Eurovision 2017: Στον τελικό προκρίθηκε η Ελλάδα με την Demy και το This is Love appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα