Προβλέψεις Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Τελικά μερικά πράγματα είναι πιο απλά από όσο νομίζεις και οι λύσεις εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις. Η νέα χρονιά θα φέρει νέες ευκαιρίες και ανανεωμένη διάθεση, ενώ μια νέα γνωριμία θα δώσει νέα

πνοή και στην ερωτική ζωή

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η μέρα προσφέρεται για βόλτες και συναντήσεις, ενώ ένα τηλεφώνημα θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Η θετική διάθεσή σας γίνεται σύμμαχος για να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει στενοχωρήσεις. Δεν είναι κακό να κάνετε το πρώτο βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η κατάσταση στην προσωπική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά και η αποξένωση με τον άνθρωπό σας που τον τελευταίο καιρό σας έκανε να νιώθετε μοναξιά και αβεβαιότητα πλέον αποτελεί παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο που θα σας χαρίσουν οι γιορτινές μέρες για να κάνετε πράγματα για τη σχέση και τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Θέλετε κάτι να αλλάξετε και δεν είστε βέβαιοι τι είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο ανανέωση στη ζωή σας. Η δουλειά, η σχέση σας ή ο εαυτός και η εικόνα σας. Μια αλλαγή στην εμφάνιση σίγουρα θα σας ανανεώσει, όμως πριν προχωρήσετε σε άλλες, σοβαρές αλλαγές, σκεφτείτε το καλά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μπορεί η χρονιά να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά αυτό που σας απασχολεί περισσότερο τη δεδομένη στιγμή είναι τα επαγγελματικά σας. Μια ευκαιρία έχει παρουσιαστεί που θέλετε να αξιοποιήσετε, μια πρόταση που έχει να κάνει και με το εξωτερικό σας έχει βάλει σε σκέψεις. Προσπαθήστε να σκεφτείτε καλά πριν κάνετε τις τελικές σας επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένας άνθρωπος από το εργασιακό σας περιβάλλον σας έχει ξεχωρίσει και ποντάρει σε εσάς, κάτι που έχει ανεβάσει τις μετοχές σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίζετε γκρίνιες από το άλλο σας μισό που σας έχει λίγο χάσει, καθώς οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και η καθημερινότητά σας απαιτητική. Αξιοποιήστε το χρόνο που θα σας χαρίσουν οι γιορτινές μέρες για… bonding στην προσωπική ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση, καθώς και να προσέξετε λίγο και την υγεία σας. Κατά τα άλλα κρατήστε χαμηλά τους τόνους όταν έχετε διαφορετική γνώμη από τους άλλους για να αποφύγετε διενέξεις που μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου και να οδηγήσουν σε κόντρες που ουσιαστικά δεν θέλετε να συμβούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ήδη έχετε ξεκινήσει τον προσωπικό σας απολογισμό της χρονιάς και έχετε εντοπίσει και λάθη που θέλετε να διορθώσετε και ανθρώπους που εκτιμήσατε λάθος και αυτό σας στοίχισε. Όμως, με έναν τρόπο νιώθετε καλά με όλα αυτά γιατί το πάθημα έγινε μάθημα και εσείς, άλλωστε, δεν το βάζετε ποτέ κάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε αρχίσει να παίρνετε μια ανάσα από την πίεση, μάλιστα μια ανάσα ανακούφισης που συνδυάζεται με την ψυχική ανάταση της επιτυχίας και της αναγνώρισης. Δώστε λίγο προσοχή σε ζητήματα υγείας και μην παραμελήσετε την ερωτική σας ζωή που έχει ανάγκη από τονωτικές ενέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σχεδιάζετε μια μικρή απόδραση με αγαπημένους φίλους. Μικρές αναποδιές και καθυστερήσεις σας κάνουν προβληματίζεστε λίγο για τα οικονομικά σας, που έχουν αρχίσει να μπαίνουν όμως σε ένα καλύτερο δρόμο. Δεν σας αρέσει να αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέλετε να τακτοποιήσετε όλα όσα αποσταθεροποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάνοντας τον απολογισμό σας για τη χρονιά που φεύγει το πρόσημο είναι θετικό, παρόλο που δεν μπορείς να πεις πως ήταν μια εύκολη χρονιά για σας. Έφερε όμως ξεκαθαρίσματα και ένα σπουδαίο μάθημα που σας έκανε να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να αποφασίσετε να διεκδικείτε με μεγαλύτερη πίστη τα θέλω σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ψαράκια μη μασάτε. Κάποιοι τα έχουν βάλει μαζί σας και λένε διάφορα πίσω από την πλάτη σας, τα οποία μαθαίνετε και πέφτετε από τα σύννεφα. Δείτε την καλή πλευρά αυτής της αποκάλυψης: ξεκαθαρίζετε το ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι σας και δεν βρίσκεστε πια σε ροζ συννεφάκι.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα