Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Όλα όσα αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδού για τα όσα είδε.

Συγκεκριμένα η γυναίκα μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο γνωστός παρουσιαστής καθώς και για τον οδηγό του λεωφορείου.

«Όταν φτάσαμε στο σημείο, το παλικάρι ήταν πεσμένο στο δρόμο, δεν ξέραμε καν ποιος είναι κι επειδή πριν έξι μήνες είχαμε κι εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε και κατεβήκαμε να δούμε τι γίνεται. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο, αλλά ο οδηγός δεν είχε κατέβει, ήταν μέσα. Ο καλύτερός μου

φίλος μπήκε μέσα, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή που είχε πάρει φωτιά»,εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Ο άνθρωπος κάτω στον δρόμο είχε σπασμούς και ήταν ξαπλωμένος με το πρόσωπο προς την άσφαλτο και δεν τον γυρνάγαμε για να μη γυρίσει σε αιμάτωμα. Εγώ ήμουν από πάνω του και του μιλούσα και του έλεγα να κάνει υπομονή γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει δέκα λεπτά που ήμουν εκεί. Όσο ήμουν εγώ εκεί ο οδηγός ήταν μέσα στο λεωφορείο και μιλούσε στο κινητό».

Keywords
Τυχαία Θέματα