Πρωινό μας: Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην πρεμιέρα της Φαίης και η αποκάλυψη για τη συνεργασία τους που δεν προχώρησε

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί 12/9 στις 09:40 στον ΣΚΑΪ η Φαίη και το «Πρωινό μας»!

Η Φαίη καλημέρισε τους τηλεθεατές, εμφανώς συγκινημένη με το νέο της ξεκίνημα, τονίζοντας μεταξύ άλλων στην έναρξη πως «αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω. Ευχαριστώ όσους βρίσκεστε εδώ. Είναι ένα ωραίο και καινούργιο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό», ήταν τα πρώτα της λόγια στην έναρξη».

Προς το τέλος της εκπομπής, μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε έκπληξη στη Φαίη και εμφανίστηκε στο εντυπωσιακό πλατό προκειμένου να της ευχηθεί καλή επιτυχία

στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι.

Συγκεκριμένα, κρατώντας μία μεγάλη ανθοδέσμη είπε στη Φαίη με το ιδιαίτερό του χιούμορ: «Αυτό είναι για σένα, για όλα τα χρόνια που έχεις κάνει συμβόλαιο από το κανάλι. Σε ευχαριστούμε. Σε άκουσα στην αρχή που είπες όλα αυτά. Τι τον νοιάζει τον κόσμο αν κάνεις λάθη; Έχω κοιμηθεί αργά και ξύπνησα νωρίς για σένα. Είχαμε πει στον ΑΝΤ1 ότι θα κάνουμε μαζί το Πρωινό. Η κοπέλα μόνη της ήθελε να το κάνουμε. Έτσι σου είχα πει γιατί θέλαμε κόσμο στο θέατρο».

«Είχα πάρει μαζί μου 100 άτομα και πήγα στο θέατρο. Καμαρίνια, φωτογραφίες, είχα έρθει 2 φορές την παράστασή σου τότε», ανταπάντησε η Φαίη, με  εκείνον να προσθέτει πως «τα Μελίσσια είναι λίγο σαν Λουξεμβούργο. Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται. Να έχεις το νου σου».

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Ατύχημα για την παρουσιάστρια -Τράκαρε πριν πάει την κόρη της στο σχολείο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εισέβαλε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου και έλυσαν την παρεξήγησή τους

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μητέρα του απαρνήθηκε on camera την ταυτότητά της -«Λάθος κάνετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα