Πρωινό μας -Φαίη Σκορδά: Απαντά πρώτη φορά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής και ξεκαθαρίζει για τους συνεργάτες της

Το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας», επρόκειτο να αλλάξει ώρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά και ομάδα. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει για πρώτη φορά σήμερα 19/6 στα δημοσιεύματα αυτά.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Όταν έχω να πω κάτι, το λέω δημοσίως και έχω απαντήσει και σε συναδέλφους που ασχολούνται με το

τηλεοπτικό ρεπορτάζ και έχω και προσωπική σχέση με τους περισσότερους και έχω συνεργαστεί. H εκπομπή μας πρωταγωνίστησε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και θέλω να πω κάτι… Δεν είχα καμία ενημέρωση», ανέφερε σχετικά με την ομάδα της και τις αλλαγές στην εκπομπή για του χρόνου.

Όσο για την αλλαγή της ώρας, η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Την ενημέρωση σχετικά με την αλλαγή ώρας την είχα δύο – τρεις εβδομάδες πριν, αμέσως μετά τις εκλογές. Αυτό το συζητάμε με θετική διάθεση με το κανάλι για να βρεθεί ακόμη κάτι καλύτερο. Μια πιο σωστή ώρα για την εκπομπή.

Σχετικά όμως με τους συνεργάτες, ποιοι θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή, αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή. Επειδή δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες κουβέντες φαντάζομαι, εκτός αν μου το κρύβετε όλοι και δεν μου το λέτε, είναι πολύ άβολο. Είναι ένα κομμάτι που αφορά 100% το κανάλι».

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ο κόσμος της Μαρίνας και του Μάνου γκρεμίζεται συθέμελα με το σπάνιο σύνδρομο που έχει το μωρό τους

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου -«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυνατή»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μελίνα Μεταξά: «Βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε, το παιχνίδι είναι σκληρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα