Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η on camera αντίδραση για το unfollow της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει unfollow από το Instagram τον συνεργάτη της, Σάββα Πούμπουρα. Μάλιστα, απ’ ότι φαίνεται οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν -μεταξύ άλλων- πως ο παρουσιαστής δεν θα συνεχίσει του χρόνου στο πλευρό της.

Οι τηλεοπτικές κάμερες

συνάντησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο ColourDay Festival, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτάνε σχετικά με το unfollow της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος -Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τα unfollow Μενεγάκη – Πούμπουρα

Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει στην ρώτηση αυτή, ζητώντας μάλιστα από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών να σεβαστούν τη στάση του. «Θέλω κι εσείς να σεβαστείτε ότι δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα απ΄όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ωστόσο, στη συνέχεια απάντησε τον λόγο που ο ίδιος μπλοκάρει συχνά κόσμο στο Instagram. «Το μπλοκ δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην πηγαίνω κάποιον εκείνη την περίοδο. Μετά ξεμπλοκάρω, αν μου περάσει. Την περασμένη εβδομάδα έκανα ένα μαζικό ξεμπλοκάρισμα. Μπορεί να μπλοκάρω κάποιον γιατί με έχει κουράσει. Αυτά που ανεβάζει μπορεί να είναι υποκριτικά, να ανεβάζει παπούτσια, διαφημιστικά», τόνισε στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ο κόσμος της Μαρίνας και του Μάνου γκρεμίζεται συθέμελα με το σπάνιο σύνδρομο που έχει το μωρό τους

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου -«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυνατή»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μελίνα Μεταξά: «Βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε, το παιχνίδι είναι σκληρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα