4+1 κρέμες ματιών για ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα

Oι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες, τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια αλλά και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες!

Όλες μας ψάχνουμε τα σωτήρια εκείνα tips για να αποκτήσουμε ξεκούραστο βλέμμα, φωτεινό και λαμπερό και δεν θέλω να ξαναπώ τα συνηθισμένα. Ξέρουμε όλες μας πως ο καλός ύπνος, η σωστή διατροφή, η κατανάλωση νερού, η αποβολή του άγχους από την καθημερινότητα μας βοηθάει πολύ στο να έχουμε μια υγιή επιδερμίδα!

Η περιοχή

των ματιών όμως χρειάζεται σίγουρα extra ενυδάτωση και φροντίδα! Οι κρέμες ματιών βοηθούν πολύ στο να δώσουν φως, να καταπραΰνουν τα πρηξίματα αλλά και να μειώσουν τα σημάδια εκείνα που δεν θέλουμε να βλέπουμε! Θα σας δώσω ενισχυτικά κάποια hacks ομορφιάς που εφαρμόζω και εγώ συνδυαστικά με τις κατάλληλες κρέμες ματιών!

*Τina’s Beauty Tips:

Κάθε πρωί που ξυπνάτε και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας κάντε ελαφρύ μασαζάκι στο πρόσωπο με ένα παγάκι, με έμφαση στην περιοχή κάτω από τα μάτια! Υπάρχουν και gadgets ομορφιάς όπως το facial ice roller που κάνουν την ίδια δουλειά για να μην λιώνει το παγάκι στα χέρια σας.

Η παγοθεραπεία βοηθάει πολύ στη μείωση του πρηξίματος και την καλύτερη κυκλοφορία, στην οποία πιστεύει πολύ και η facial therapist της Kim Kardashian, Joanna Czech!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joanna Czech (@joannaczechofficial)

Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε από το βράδυ δυο φακελάκια από πράσινο τσάι στην κατάψυξη και να τα εφαρμόσετε για 5-10 λεπτά πάνω στα μάτια σας για απίστευτη αναζωογόνηση, πριν την εφαρμογή της κρέμας!

Τώρα η σωστή κρέμα και η εφαρμογή της απαραίτητα καθημερινά πρωί – βράδυ σε ένα καθαρό πρόσωπο, αμέσως μετά το serum, είναι το τέλειο beauty combo!

Πάμε να δούμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές κρέμες ματιών της αγοράς, που δεν πρέπει να αμελείς ποτέ στην skincare routine σου:

#1.DUST+CREAM – ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ TODAY IS A GOOD DAY ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

Κρέμα ματιών με 86% φυσικά συστατικά και εξαιρετικά απαλή υφή. Περιέχει δραστικό που μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία. Με φυτικό δραστικό συστατικό το οποίο βελτιώνει την εμφάνιση όλων των σημείων γήρανσης στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών: μαύρους κύκλους, σακούλες ματιών και τραχύτητα. Με μείγμα από 2 φύκια που αντιμετωπίζει τα θέματα που εμφανίζονται στην περιοχή του ματιού (μαύρους κύκλους, σακούλες ματιών, λεπτές γραμμές και ρυτίδες). Περιέχει δραστικό που παρέχει λάμψη στο δέρμα και κάλυψη των μαύρων κύκλων και των ατελειών του δέρματος διαχέοντας το ορατό φως και παρέχοντας ένα ακτινοβόλο αποτέλεσμα.

#2.CLINIQUE – PEP-START EYE CREAM

Κρέμα ματιών για ενυδάτωση και αναζωογόνηση! Το σφαιρικό απλικατέρ του μειώνει το πρήξιμο και ξυπνά τα κουρασμένα μάτια. Απαλύνει το δρόμο για το μακιγιάζ.

#3.The Inkey List – CAFFEINE Eye Cream

Με άμεση δράση στην περιοχή κάτω από τα μάτια, αυτή η κρέμα βοηθά να μειωθεί η εμφάνιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Καθώς η καφεΐνη είναι διουρητικό, συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης νερού, μία από τις σημαντικότερες αιτίες για το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

#4.Korres – Ελληνικό Γιαούρτι Ενυδατικό Gel Ματιών κατά των Μαύρων Κύκλων

Δροσερό gel ματιών με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Με μεταλλικό roll-on για ελαφρύ μασάζ και τόνωση.

#5.Frezyderm – Anti-Wrinkle Effect Eye Cream

Αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Πάντα πρέπει να ολοκληρώνεις την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου με προϊόντα στοχευμένης δράσης!

Mια ματιά ακόμα:

Κάλεσμα σε γάμο: Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για να είσαι chic!

Keywords
Τυχαία Θέματα