Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Την τελευταία της πνοή άφησε η Ντενίζ Μπαλταβιά…

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις συμμετοχές της στις σειρές «Εκείνες κι εγώ» και «Ψίθυρους Καρδιάς», έφυγε στα 91 της χρόνια και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Το ΣΕΗ

σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματειου μας … Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας.

Η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ…ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητα ς για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… έφυγε στα 91 της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ..Σ ευχαριστούμε για όλα», έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον «Ριζοσπάστη», η Ντενίζ Μπαλτσαβιά είχε δηλώσει: «Αγάπησα τη δουλειά μου πολύ και έδωσα πολλά από τη ζωή μου. Μπορώ να πω, ό,τι έκανα το έκανα χωρίς καμιά βοήθεια, ούτε μέσον και, μάλιστα, πήγαινα και κόντρα καμιά φορά και το πλήρωσα.

Δεν με πειράζει, όμως. Παρέμεινα αυτό που ήμουν και είμαι ευχαριστημένη. Εκεί που πάντα ακούμπαγα, ήταν η άποψη του κόσμου και στις αγαθές σχέσεις με τους συντελεστές της δουλειάς που υπηρετούσα».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κάνει like σε σχόλια που με βρίζουν, πάμε καλά;»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το να ασχοληθώ με τον Μάριο και την Καρολίνα»

Νίκος Κοκλώνης: Έλαβε εξώδικο από τον Acun Ilicali λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

Keywords
Τυχαία Θέματα