Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον γιο της στο σπίτι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γονείς για πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα, με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι! Η τραγουδίστρια και ποδοσφαιριστής είχαν μεγάλη προσμονή και λαχτάρα να γνωρίσουν το μωρό τους και έτσι πλέον είναι τρισευτυχισμένοι!

Η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει ριζικά την τελευταία εβδομάδα, αφού ο γιος του έχει μονοπωλήσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε μέσα στο Σαββατοκύριακο τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της, σημειώνοντας: «Εσυ είσαι το σπουδαιότερο μου

επίτευγμα 07/02/23».

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων το timeline μας στο Instagram έχει γεμίσει τρυφερές αναρτήσεις από ερωτευμένα ζευγάρια, κόκκινα μπαλόνια και σοκολάτες. Η Ελένη Φουρέιρα, λοιπόν, επέλεξε έναν πολύ ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο να ευχηθεί στους διαδικτυακούς φίλους της γι’ αυτή την ημέρα.

Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον επτά ημερών γιο της από το σπίτι. Εκείνος της κρατάει το δάχτυλο με το μικροσκοπικό χέρι του ενώ κοιμάται και εκείνη «λιώνει» από ευτυχία.

«Happy Valentine’s Day», σημείωσε η Ελένη Φουρέιρα στη δημοσίευσή της.

Αναμφισβήτητα, η φετινή γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου πρόκειται να μείνει αξέχαστη στην τραγουδίστρια και τον αγαπημένο της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελευθερία Ελευθερίου: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το να ασχοληθώ με τον Μάριο και την Καρολίνα»

 Νίκος Κοκλώνης: Έλαβε εξώδικο από τον Acun Ilicali λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

 Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αλλά σύντροφο δεν έχω»

Keywords
Τυχαία Θέματα