Εκτός εκπομπής ο Φώτης Σεργουλόπουλος: Νοσεί για τρίτη φορά από κορονοϊό

Απών από τη σημερινή εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η Τζένη Μελιτά καλησπέρισε μόνη της τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και έσπευσαν μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να

τους εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

«Αχ! Με έφαγαν οι… Άγιοι Βαλεντίνοι. Έχω και εγώ covid από σήμερα. Το έχω περάσει άλλες δύο φορές και την ξέρω την ιστορία. Είμαι μπουκωμένος αλλά είμαι καλά. Ξέρεις, ήθελα να σας δω, μου λείπετε τώρα πάρα πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή, ο οποίος δεν έκρυψε τη στενοχώρια του που λείπει από το πόστο του στην εκπομπή.

Τότε, η Τζένη Μελιτά πήρε τον λόγο και είπε: «Να πούμε την αλήθεια τώρα, έχουμε μιλήσει από το πρωί με τον Φώτη. Με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε και έκλαιγα. Χωρίς τον Φώτη; Δεν θέλω χωρίς τον Φώτη. Με άφησες μόνη μου του Αγίου Βαλεντίνου».

Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε ότι έπαθε ό,τι έπαθε επειδή δεν του αρέσει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: «Όλα έχουν ένα νόημα τελικά. Επειδή δεν μου αρέσει η γιορτή το έπαθα αυτό. Κάτσε σπίτι μόνος σου, μαγκούφης, να μην κάνεις τίποτα, να μην δεις άνθρωπο, να μην φας ούτε σοκολατάκι…».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έμεινε μόνη στο πλατό, αφού υποδέχτηκε τη Ζωή Κρονάκη προκειμένου να βγάλουν μαζί την εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Στικούδη: Τα σχόλια για την υποψηφιότητα του συζύγου της στις εκλογές – «Εγώ είμαι πάντα δίπλα του»

 Λένα Ζευγαρά: Όλη η αλήθεια για τα 26.000 ευρώ για τη συναυλία της στο Καρναβάλι της Ξάνθης

 Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον γιο της στο σπίτι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα