Πάτρα: Ο κουμπάρος του ζευγαριού «σπάει» τη σιωπή του – «Όσο και να ξέρεις κάποιον, τελικά μπορεί και να μην τον ξέρεις»

Για πρώτη φορά στενός συγγενής της οικογένειας μιλάει στο «Live news» για όλους και για όλα. Είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού που όπως μας λέει περιμένει με αγωνία να δει πως θα καταλήξει η έρευνα.

Ο άνθρωπος που πάντρεψε την 33χρονη σήμερα μητέρα με τον κατά τρία χρόνια νεότερο σύζυγό της, θυμάται τις σκηνές μετά τους διαδοχικούς θανάτους των παιδιών. Ο ίδιος όπως μας λέει μοιράστηκε με τους γονείς τις στιγμές ευτυχίας τους μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας αλλά και τη συντριβή τους, 9 χρόνια μετά όταν ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τραγωδία…

«Όσο και να ξέρεις έναν άνθρωπο, ποτέ δεν τον

ξέρεις. Καταλάβατε τι εννοώ, ότι όσο και να τον ξέρεις, τελικά μπορεί να μην τον ξέρεις. Τα παιδιά μετά το θάνατο του δεύτερου και του πρώτου παιδιού, κλείστηκαν στον εαυτό τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά την ώρα που η κουμπάρα του, σχεδιάζει με το νέο δικηγόρο που την εκπροσωπεί από την Καθαρά Δευτέρα τις επόμενες κινήσεις της. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην Πάτρα, ο Απόστολος Λύτρας θέλησε να μάθει τις προθέσεις της πελάτισσάς του, για κάθε ενδεχόμενη εξέλιξη.

Στις αναρτήσεις της 33χρονης για σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και τα οποία δεν είχε αναφέρει ποτέ στους γιατρούς, έρχονται να προστεθούν και άλλες στις οποίες εμφανίζεται να δίνει συμβουλές ως νοσηλεύτρια.

Σε αναρτήσή της όμως πριν από λίγα χρόνια έγραφε: «Είμαι νοσηλεύτρια και μπορώ να σου πω κάποια πράγματα… Θα μιλάει με νοήματα στην αρχή, θα βήχει και θα σκουπίζεται στο λαιμό και θα πρέπει να προσέχετε την υγιεινή σε αυτή την περιοχή του σώματος του διότι από φλέγματα, βλέννες κτλ θα βρωμίζεται οπότε χρειάζονται συχνές αλλαγές στις γάζες…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αννίτα Πάνια: Συγκινεί το «αντίο» της στον Δημήτρη Κοντομηνά

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Πάλεψα επτά χρόνια για να γίνω μητέρα»

 Survivor – Γιάννης Τσολάκης: «Μαζεύω τα κομμάτια μου, έχασα 16 κιλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα