Πασχάλης Τσαρούχας: Το απίστευτο περιστατικό με την Θεοφανία Παπαθωμά – «Του έσπασα την πόρτα του αυτοκινήτου»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια, όταν ήταν ζευγάρι με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της εποχής, με τους παπαράτσι να τους κυνηγάνε συνέχεια για ένα «κλικ». Ένα από τα βράδια, λοιπόν, που το ζευγάρι επέστρεφε στο σπίτι του μετά την θεατρική παράσταση που συμμετείχε, ένας φωτογράφος τους περίμενε στην πυλωτή της απέναντι πολυκατοικίας, ώστε να τους απαθανατίσει, γεγονός που εκνεύρισε τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Όπως

χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε στο μέρος που βρισκόταν ο φωτογράφος και του έσπασε την πόρτα του αυτοκινήτου με μια κλωτσιά.

«Με τη Θεοφάνια ήμασταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Έχω σπάσει πόρτα αυτοκίνητου φωτογράφου. Ήταν κακή στιγμή του.Ήμασταν με τη Θεοφανία, γυρίζαμε από το θέατρο, πρέπει να ήταν ή ανήμερα Χριστουγέννων ή δεύτερη ημέρα Πρωτοχρονιάς, η Θεοφάνια είναι έγκυος, είναι λίγο ζορισμένη και δεν ξέρουμε αν πρέπει να συνεχίσει ή όχι την παράσταση λόγω της εγκυμοσύνης.

Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα να ανακοινώσω αυτό που θέλω να ανακοινώσω αλλά γυρίζουμε στο σπίτι στις 01:30 τα ξημερώματα και βλέπω να γυαλίζει ένας φακός από την απέναντι πυλωτή πολυκατοικίας. Σκέφτηκα ότι αυτό που δεν θέλω να πω, δεν θα μου το πάρεις εσύ με το ζόρι… Είπα στη Θεοφανία να ανέβει επάνω και μουντάρω απέναντι εγώ και του κατεβάζω την πόρτα με μια κλωτσιά στο πεζοδρόμιο.

Τότε, ερχόντουσαν φωτογράφοι και με ρωτούσαν από τέσσερα τετράγωνα μακριά αν έχω πρόβλημα να με τραβήξουν μια φωτογραφία», ήταν τα λόγια του Πασχάλη Τσαρούχα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Ρέμος: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Κοντομηνά – «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

 Πάτρα – Κατερινόπουλους: «Κάποιος ζήτησε να καλυφτούν οι μώλωπες από το πρόσωπο του ενός κοριτσιού»

 Κακοκαιρία “Φίλιππος”: Σχολεία κλειστά την Παρασκευή στην Αττική

Keywords
Τυχαία Θέματα