Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Πάλεψα επτά χρόνια για να γίνω μητέρα»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και η κόρη της, Χριστίνα, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για τη σχέση τους. Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να γίνει μαμά.

«Με πειράζει συνεχώς η κόρη μου. Νομίζω ότι αυτό το στοιχείο που έχουμε γενικά μεταξύ μας, είναι αυτό που έχει κάνει τη σχέση μας μοναδική. Είμαστε κοντά σαν προσωπικότητες, σαν χαρακτήρες, σαν ψυχές», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Στη

συνέχεια, τον λόγο πήρε η Χριστίνα και εξομολογήθηκε: «Είχα την αίσθηση ότι τη μαμά μου την γνωρίζει ο κόσμος επειδή από μικρή που ήμουν, μας σταματούσαν στο δρόμο και της μιλούσανε. Όταν την εκτίμησα και κατάλαβα την δουλειά της, είναι τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ το θέατρο και την δουλειά της με άλλο μάτι. Τώρα συγκινούμαι, περνάμε διάφορες φάσεις μέσα στην παράσταση».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ετοιμάζομαι για πανελλήνιες για Ιατρική. Συνεχίζω παράλληλα και τον στίβο και προσπαθώ να βγαίνω, δεν μένω πολύ στο σπίτι οπότε γίνεται ένας χαμός αλλά μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε».

Παράλληλα, η Χριστίνα αποκάλυψε πως μια περίοδο της ζωής της ήταν σίγουρη πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλώντας γι’ αυτό εξήγησε: «Θα είμαι δίπλα της για ό,τι κι αν αποφασίσει. Είναι ένας χώρος πολύ απαιτητικός και τα τελευταία χρόνια περνάει και μια κρίση κι όχι μόνο εξαιτίας της πανδημίας. Θα κάνει ό,τι θέλει, θα είμαι κοντά της αλλά θα έχω τις ανησυχίες μου».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα: «Πάλεψα 7 χρόνια για να γίνω μητέρα και εκείνη την περίοδο κατάλαβα ότι πραγματικά ήθελα να γίνω μητέρα. Δεν έγινα μητέρα γιατί είθισται. έγινα μεγάλη σε ηλικία μητέρα, ήξερα ότι το ήθελα πάρα πολύ και πάλεψα γι’ αυτό. Εκτιμώ το κάθε μας λεπτό που είμαστε μαζί. Είμαι τρελαμένη μαζί της! Τη θαυμάζω πολύ και εκείνη με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πασχάλης Τσαρούχας: Το απίστευτο περιστατικό με την Θεοφανία Παπαθωμά – «Του έσπασα την πόρτα του αυτοκινήτου»

 Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Μεγάλη απώλεια για την οικογένειά τους – «Έσπασε ένα κομμάτι από την καρδιά μας»

 Αντώνης Ρέμος: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Κοντομηνά – «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα