Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: ”Μου έχει τύχει να έρθει ο λογαριασμός και ο άλλος να πάει τουαλέτα. Δεν ξαναβγήκα μαζί του”

Μπορεί να είναι δυναμική αλλά έχει και ευαισθησίες όπως αποκαλύπτει στην κάμερα του Πρω1νού. Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση που αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια είναι μόνη της, δεν έχει ερωτικό σύντροφο και δεν στηρίζεται πουθενά.

Η γνωστή τραγουδίστρια παρόλο που είναι ελεύθερη δήλωσε: ”Η γυναίκα πάντα χρειάζεται μια πλάτη να στηριχτεί έναν άντρα σωστό” και πρόσθεσε: ”Δε μου λείπει και δε θα βγω στον δρόμο να βρω ταίρι. Δεν έδωσα ποτέ βάση στα χρόνια αλλά δεν θα βγω με κάποιον που έχει την ηλικία του γιου μου. Ο νεότερος

βέβαια σε προσέχει περισσότερο”.

Η Κατερίνα Στανίση έκανε μεταξύ άλλων και μια αποκάλυψη που σχολιάστηκε από την ομάδα του Πρω1νού. Συγκεκριμένα είπε: ”Αν βγω με κάποιον και μου πει μισά μισά, καλύτερα να πληρώσω εγώ. Αν δεν έχει μην βγαίνεις καθόλου ή βγες όταν θα έχεις. Μου έχει τύχει να έρθει ο λογαριασμός και ο άλλος να πάει τουαλέτα. Δεν ξαναβγήκα μαζί του”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα