”Ο Γρηγόρης Γκουντάρας παραμένει στο μισθολόγιο της εκπομπής της Μενεγάκη”

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Τάνια Ιακωβίδου άρχισε την Τετάρτη. Η αρχή έγινε όταν η ξανθιά παρουσιάστρια κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εξαιτίας των δηλώσεων της Τάνιας Ιακωβίδου στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. Η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε πως η παρουσιάστρια

πετά τους συνεργάτες σαν στημένες λεμονόκουπες, και ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη της, ενώ άφησε αιχμές και για το ήθος της Μενεγάκη λέγοντας πως “εγώ είμαι μια φτωχή, πλην τίμια δημοσιογράφος”.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας με την Ελένη να εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό, ενώ από την πλευρά της δημοσιογράφου εμφανίστηκε μόνο ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκπροσωπηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος η δίκη άρχισε κανονικά με την εξέταση του μάρτυρα και παραγωγού της παρουσιάστριας Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν. «Είμαι παραγωγός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και άλλων ψυχαγωγικών εκπομπών» δήλωσε και συνέχισε:«Αυτά που ακούστηκαν ήταν βαριά. Φάνηκαν και οι συντελεστές της εκπομπής που τη φιλοξενούν να αιφνιδιάζονται. Θεωρώ ότι ξέφυγε. Μίλησε για ‘στυμμένες λεμονόκουπες’ και έκανε χαρακτηρισμούς. Έθιξε την Ελένη Μενεγάκη. Εμένα, ως παραγωγός που είμαι, μου προκαλείς πρόβλημα. Φανταστείτε τον επόμενο που ήθελα να κλείσω. Να μου ζητάει ρήτρες για να μην τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πρόεδρος: Στη συνέχεια, η κυρία Ιακωβίδου έκανε κάποια κίνηση;

Μάρτυρας: Δεν την πήρε κάποιο τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για τον οποίο έγινε και το σχόλιο, παραμένει στο μισθολόγιο της εκπομπής. Δεν πετάχτηκε. Έχει άλλη εργασία μέσα στον σταθμό. Κατά την εκτίμησή μου, ήταν τραγική η τοποθέτηση αυτή της κυρίας Ιακωβίδου.

Δικηγόρος: Χαρακτηρίστηκε η Μενεγάκη “παρτάκιας”, “killer” και ανήθικη επαγγελματικά;

Μάρτυρας: Ναι, βεβαίως. Και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ήταν παγωμένοι.

Πρόεδρος: Μόνη της επανερχόταν ή την τσιγκλούσε κάποιος;

Σύζυγος Ιακωβίδου: Αυτά γίνονται πίσω από την κάμερα.

Πρόεδρος: Δεν ακούγεστε κύριε… Μπροστά στην κάμερα, λέμε.

Μάρτυρας: Μπροστά δεν φαινόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα