Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν είδα την πρώτη μου ρυτίδα είπα στο διευθυντή φωτογραφίας ”φρόντισε το”»

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού, για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη βάπτιση του παιδιού της αλλά και το πόσο την επηρεάζει η ηλικία και η εμφάνιση ρυτίδων.

”Είναι δύσκολο να εργάζεται μια μητέρα όταν έχει παιδί. Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να δουλέψω, με έσπρωξε λίγο ο Κωνσταντίνος. Είμαστε πολύ αυστηροί ο ένας με τον άλλον όσον αφορά τη δουλειά. Δεν έχω κλάψει από σχόλιο του Κωνσταντίνου όσο έντονα

κι αν είναι τα σχόλια του”, εξήγησε και συνέχισε μιλώντας για τη βάπτιση του γιου της: ”Δεν ξέρω πως διέρρευσε η πρόσκληση της βάπτισης, προσπαθώ να καταλάβω ποιός από τους συγγενείς ή φίλους μου το έκανε. Δεν ενοχλήθηκα από τα sites, αλλά δεν ήταν η βάπτιση κάτι που δημοσιοποιήσαμε από μόνοι μας”.

Τέλος αναφερόμενη στον χρόνο που περνάει και στη πιθανότητα να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση είπε: ”Δεν με αγχώνει ο χρόνος, όσο μεγαλώνω νιώθω ότι λειτουργεί υπέρ μου. Δεν είμαι σίγουρη αν θα έκανα μπότοξ, φοβάμαι μην αλλοιωθεί η έκφρασή μου. Όταν είδα την πρώτη μου ρυτίδα είπα στο διευθυντή φωτογραφίας ”φρόντισε το λίγο εσύ”.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα