Αλβανός έδινε «σιγουράκια» για την μπάλα και «έγδυνε» τα θύματά του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑλβανός έδινε «σιγουράκια» για την μπάλα και «έγδυνε» τα θύματά τουΠέμπτη, Δεκέμβριος 21, 2017 - 14:03

❱❱ Εκατοντάδες θύματα κατάφερε να πιάσει στα δίχτυα που είχε απλώσει στο facebook ένας 24χρονος Αλβανός, ο οποίος...

... εξαπατούσε με online τζόγο και αγώνες ποδοσφαίρου, όπως διαπιστώθηκε από τις διωκτικές Αρχές.

Μέσω διάφορων προφίλ που είχε δημιουργήσει σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο νεαρός αλλοδαπός διαφήμιζε προγνωστικά

στοιχεία για την έκβαση κυρίως ποδοσφαιρικών αγώνων και τα διέθετε έναντι αμοιβής, προσελκύοντας κυρίως άνδρες χρήστες. Συγκεκριμένα, τους έδινε «σιγουράκια», τα οποία είχαν μεγάλη απόδοση, και υποσχόταν επιτυχία.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την καταβολή της αμοιβής ο 24χρονος ζητούσε κυρίως κωδικούς προπληρωμένων καρτών, τους οποίους στη συνέχεια εξαργύρωνε, κάνοντας διαδικτυακούς στοιχηματισμούς. Αρκετοί, όμως, που έβλεπαν στο τέλος ότι «δεν βγήκαν» οι προβλέψεις που είχαν πληρώσει και πήγαν «κουβά», απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Σκληροί δίσκοι

Επειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του 24χρονου, έγινε έρευνα στην κατοικία του σε νησί του Ιονίου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό και εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε η παράνομη δράση του.

Τα ψηφιακά πειστήρια θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση. Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια, ρύθμιση θεμάτων ΟΠΑΠ και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα