Πασχάλης Τσαρούχας: Άφησε άναυδη τη Χρηστίδου -«Σε 10 χρόνια από τώρα εύχομαι να μην…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (4/6) ο Πασχάλης Τσαρούχας και έκανε μια εξομολογητική κουβέντα με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της.

Σήμερα, ο ηθοποιός έχει τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας του είχαν ετοιμάσει μια τούρτα-έκπληξη στο πλατό, κάνοντάς τον πολύ χαρούμενο.

Ο ίδιος έσβησε τα κεράκια της τούρτας και αποκάλυψε ότι σήμερα κλείνει τα 57.

Μετά το βίντεο αφιέρωμα που

είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή για τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το πώς θα ήθελε να είναι μετά από δέκα χρόνια.

«Να μην έχω γίνει μ@λ@κ@ς. Όλοι έχουμε αυτόν τον κίνδυνο γιατί δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή και δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις και πώς θα ανταπεξέλθεις», είπε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τσαρούχας, με την Σίσσυ Χρηστίδου να μένει άναυδη και να του λέει αμήχανα πως  «καλύτερα να μην λέμε τέτοιες λέξεις».

«Στη ζωή δεν με φοβίζει κάτι. Είδα το αφιερωματικό βίντεο και όλα αυτά είναι παθήματα, είναι βάσεις και είναι μόνο το κομμάτι της δουλειάς γιατί στη ζωή μας υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα», είπε κλείνοντας ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Μιλάει πρώτη φορά για την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου του συζύγου της

Λάουρα Νάργες -Χρήστος Σαντικάι: Αποκαλύφθηκε πότε παντρεύονται και βαφτίζουν τον γιο τους

«Αντιδρούσα βίαια όταν μου έκαναν κινήσεις σεξουαλικού περιεχομένου»

Keywords
Τυχαία Θέματα