Καλομοίρα: Μιλάει πρώτη φορά για την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου του συζύγου της

Αντιμέτωπος με ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό ήρθε πριν από λίγο καιρό ο σύζυγος της Καλομοίρας, Γιώργος Μπούσαλης, καθώς έπεσε θύμα κλοπής από μεγάλη σπείρα που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα.

Η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και μίλησε πρώτη φορά για τo άσχημο γεγονός που βίωσαν οικογενειακώς.

«Δεν χάρηκα ούτε έκανα και κωλοτούμπες όταν συνέβη. Τι να κάνουμε, μόλις είχαμε έρθει στην Ελλάδα. Στην αρχή νόμιζα ότι πάρκαρα αλλού. Άστα», απάντησε χαρακτηριστικά

η Καλομοίρα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Καλόμοιρα μίλησε για το κομμάτι τον αισθητικών επεμβάσεων και αποκάλυψε ότι κάνει μπότοξ: «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. Και τι έγινε; Δεν κάνω κάθε μήνα αλλά δυο φορές την χρονιά».

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Χτες (3/6), η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και -μεταξύ άλλων-  προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον σύζυγό της και την προσωπική τους ζωή.

«Εννοείται ότι φλερτάρω, ο σύζυγός μου δεν έχει ανασφάλεια, μακάρι να ζήλευε λίγο αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου αλλά δεν είναι κακό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες -Χρήστος Σαντικάι: Αποκαλύφθηκε πότε παντρεύονται και βαφτίζουν τον γιο τους

«Αντιδρούσα βίαια όταν μου έκαναν κινήσεις σεξουαλικού περιεχομένου»

Ζέτα Μακρυπούλια: Ξέσπασε κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας – «Έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα