Στάθης Σχίζας: Η απάντηση για τη φημολογούμενη σχέση της Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte

Κάποιες φήμες ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διατηρεί δεσμό με τον Mente Fuerte κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες.

Η γνωστή influencer παραχώρησε χτες (3/6) δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ξεκαθάρισε ότι δεν τρέχει απολύτως τίποτα με τον γνωστό trapper, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τη Μαρία Σολωμού.

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες.

Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές. Μάλλον για αυτό», απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/6) στα παρασκήνια του «J2US» και εκεί συνάντησε τον Στάθη Σχίζα. Ο ίδιος ρωτήθηκε για της φήμες που θέλουν την πρώην σύντροφό του σε σχέση με τον trapper, ενώ ξεκαθάρισε ότι η επόμενη σύντροφός του θα είναι να μην ανήκει στη showbiz.

«Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από τον χωρισμό μου από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Έτσι είναι η ζωή, όταν χωρίζει ένα ζευγάρι προχωράμε και οι δύο. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Ιδανικά θα ήθελα η επόμενη σχέση μου να μην ανήκει στη showbiz», απάντησε ο Στάθης Σχίζας.

Διαβάστε επίσης:

Λούκας Γιώρκας: Παντρεύεται σήμερα με την Βασιλική Σαλαμπάση – Το προσκλητήριο του γάμου τους

Survivor All Star: Πανηγυρισμοί στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Καραγκούνια -Βίντεο

Σασμός: Η Βασιλική εξαφανίζεται -Η νύχτα πάθους με τον Μαθιό και η κίνηση απελπισίας

Keywords
Τυχαία Θέματα