Πάγωσαν στο Πρω1νό με τη δήλωση: «Το μνήμα της είναι άλλο πράμα! Φωτάκια από εδώ, φωτάκια από εκεί, είναι live!»

Μια συνέντευξη που προκάλεσε αίσθηση παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλείου στο Πρω1νό. Ο τραγουδιστής μίλησε για το άγνωστο περιστατικό με την πρώην γυναίκα του και το παιδί τους ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μητέρα του που έχει ”φύγει” από τη ζωή.

«Η γυναίκα μου δεν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα. Πήγαμε στην Αμερική για 2 εβδομάδες και με παγίδευσε. Όταν πήγαμε εκεί πέρα μου λέει ”Δεν ξαναγυρίζω στην Ελλάδα και δυστυχώς δεν θα πάρεις

και τον Γιώργο”. Έκανα απαγωγή. Κέρδισα την υπόθεση στα δικαστήρια», αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλείου ενώ συνέχισε μιλώντας για τη μητέρα του: «Μου λείπει η μάνα μου. Την έχω φωτογραφία δύο μέτρα στο μπαλκόνι και στο δωμάτιό μου. Πίνω καφέ, βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω τη μάνα μου και της μιλάω. Έχω και φωτάκι στο μπαλκόνι, φωτισμένη από τον καιρό που έφυγε. Το μνήμα της είναι άλλο πράμα! Φωτάκια από εδώ, φωτάκια από εκεί, είναι live!».

Δείτε το βίντεο:

The post Πάγωσαν στο Πρω1νό με τη δήλωση: «Το μνήμα της είναι άλλο πράμα! Φωτάκια από εδώ, φωτάκια από εκεί, είναι live!» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα