Οι αγαπημένες συνήθειες διακόσμησης της Olivia Palermo

Το fashion icon της Αμερικής και όχι μόνο, η Olivia Palermo έχει ενθουσιάσει του ακόλουθους της στο instagram με τις αναρτήσεις της που αφορούν όχι μόνο το προσωπικό της λατρεμένο στυλ, αλλά το στυλ του σπιτιού

της.

Η Olivia επέλεξε ένα τεράστιο στρόγγυλο βάζο για να τοποθετήσει μέσα σε αυτό μία ανθοδέσμη από ροζ τριαντάφυλλα. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.


Το μπλε και το κίτρινο είναι σύμφωνα με την φωτογραφία της Olivia τα κατάλληλα χρώματα για τα αξεσουάρ των διακοπών.


Το μεγάλο κρεβάτι της Olivia Palermo είναι ακόμα μία πρόταση για μεγαλύτερη ξεκούραση, όπως αξίζει άλλωστε σε μία βασίλισσα της μόδας.


Τα παιχνίδια που υπάρχουν στην πισίνα, δίνουν την ευκαιρία στο αγαπημένο της σκυλάκι να παίξει ακόμα και μέσα στο νερό. Πέραν αυτής την χρήσης όμως, είναι και μία όμορφη ιδέα διακόσμησης της πισίνας.


Η Olivia φροντίζει να υπάρχει αρκετός χώρος ώστε να δοκιμάζει και να ασχολείται με τα καινούρια προϊόντα ομορφιάς της.


Στο Central Park η Olivia επέλεξε μία personalized πετσέτα με το όνομα του αγαπημένου της σκύλου για να απολαύσουν την μέρα κάνοντας picnic. Ακόμα και στα hobby της η Olivia φροντίζει να υπάρχει στυλ.


Η Olivia αποχωρίστηκε για λίγο τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της ώστε να στολίσει το αρκετά μεγάλο και ογκώδες χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της.


Ακόμα και οι celebrities έχουν ανάγκη από μία αυλή με λουλούδια και δέντρα με φρούτα για να φροντίζουν, αλλά και να καταναλώνουν.Έτσι και η Olivia,από την ανάρτηση της αυτή, μας δείχνει την ενασχόληση της με τα οπορωφόρα δέντρα και την αγάπη της για την φύση με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Δες ακόμα πως μπορείς να φτιάξεις χάρτινα λουλούδια εύκολα και γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα