Προβλέψεις Σάββατο 15 Ιουλίου

Τι λένε τα άστρα …..

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Βρίσκεστε στην κορυφή σήμερα, επειδή η Σελήνη είναι πάνω σας χορεύοντας με την αληθινή Αφροδίτη και τον τυχερό Δία. Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι, ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι. Θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα σήμερα!

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Ήσασταν απασχολημένοι πρόσφατα και τράχατε σε ξέφρενους ρυθμούς. Σήμερα όμως είναι η τέλεια μέρα για να χαλαρώσετε (Εμπιστευθείτε μας , θα το απολαύσετε.) Χρειάζεστε λίγο χρόνο. Εστιάστε στην υγεία σας και την ηρεμία σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Θα

περάσετε όμορφα με φίλους και συναδέλφους. Αθλητικές εκδηλώσεις, θέατρο, τέχνες, παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά και ρομαντικές συγκεντρώσεις θα σας ευχαριστήσουν. Ναι, είναι μια υπέροχη μέρα!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Κάνετε μια υπέροχη εντύπωση σε αφεντικά, γονείς σήμερα, γι ‘αυτό έχετε ένα πλεονέκτημα. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε ζητήστε το! Οι πιθανότητες είναι ότι η απάντηση θα είναι ναι. Μην καθυστερείτε λεπτό.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι επειδή επιθυμείτε περιπέτεια, θα γνωρίστε νέα μέρη και πρόσωπα. Μπορεί να αναπτύξετε κάτι με κάποιον που προέρχεται από άλλη χώρα ή διαφορετικό πολιτισμό. (Θα μπορούσε να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε μια νέα γλώσσα.)

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Δεν υπάρχει προειδοποίηση για το φεγγάρι σήμερα και όλα τα άλλα ευθυγραμμίζονται καλά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσετε κληρονομιές ή πώς να διαιρέσετε κάτι ή να ασχοληθείτε με την κοινή ιδιοκτησία.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)
Θα είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με άλλους, ειδικά συνεργάτες και στενούς φίλους σήμερα, επειδή η Σελήνη είναι απέναντι σας , και εναρμονίζεται τέλεια με την Αφροδίτη και τον Δία. Αυτό σας κάνει να νιώθετε κοινωνικός , ευγενικός και υποστηρικτικός σε όλους.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Σας αρέσει να εργάζεστε και να κάνετε οτιδήποτε σας βοηθά να αισθάνεστε καλύτερα οργανωμένοι. Ομοίως, θα απολαύσετε επίσης να κάνετε οτιδήποτε αισθάνεστε ότι βελτιώνει την υγεία σας. Το μυστικό είναι να πάρετε μια κατεύθυνση και να μην αναλωθείτε σε πολλά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Αποδεχτείτε προσκλήσεις σε πάρτι ή παρακολουθήστε αθλητικές εκδηλώσεις σήμερα. Δραστηριότητες με παιδιά, ταινίες, παιχνίδια, πικνίκ, μπάρμπεκιου και μια μέρα στην παραλία είναι αυτά που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτο. Ψάξτε ευκαιρίες να φλερτάρετε με άλλους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Θα απολαύσετε την χαλάρωση στο σπίτι σας σήμερα. Θα απολαύσετε επίσης τη διασκέδαση στο σπίτι . Αυτή είναι επίσης μια καλή ημέρα για να συζητήσετε ή να σκεφτείτε ευκαιρίες για ακίνητα.

Υδροχόος (20 Ιαν-Φεβ 18)
Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός πάντα προσελκύουν τους άλλους. Οι άνθρωποι θέλουν να είναι στην μαζί σας επειδή είστε τόσο αισιόδοξοι! Όχι μόνο αυτό, είστε επίσης γοητευτικοί γενναιόδωροι και ζεστοί.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Οι επιχειρήσεις και το εμπόριο ευνοούνται σήμερα. Αναζητήστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, επειδή αυτό είναι εφικτό . Εάν κάνετε αγορές , προσοχή στις αποδείξεις θα σας φανούν χρήσιμες σήμερα.

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα