Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος για τη Βίκυ Καγιά: “Μάλλον μιλούσα πολύ για να της αρέσω”

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έγινε ευρέως γνωστός λόγω της συμμετοχής του στο Greece’s Next Top Model 3. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι και να βρεθεί στην τρίτη θέση.

Ο πρώην παίκτης του GNTM φιλοξενήθηκε στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ριάλιτι του Star και στον νικητή, Ηρακλή Τσουζίνοβ, ενώ απάντησε εάν θεωρεί ότι ήταν ο αγαπημένος παίκτης της Βίκυς Καγιά. 

“Ο Ηρακλής

και η Παρασκευή τα πήγαν πολύ καλά στις φωτογραφίσεις. Και οι δυο ήθελαν για πολλούς λόγους το έπαθλο και τους δίνω συγχαρητήρια, εγώ το προσπάθησα. Αυτοί πήραν μια ανάσα κι επέστρεψαν στο παιχνίδι και χαίρομαι που είχαν εκφράσει την ανάγκη τους για αυτό το έπαθλο από άλλη άποψη. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα κι έχω κρατήσει επαφές με πολλά παιδιά.

Δεν ξέρω αν η Βίκυ Καγιά έχει πει ποτέ ότι ήμουν ο αγαπημένος της αλλά ξέρω ότι στα μέσα άλλαξε προτίμηση. Στην αρχή ήμουν, μετά μάλλον μιλούσα πολύ για να της αρέσω. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω δει κάποια δήλωσή της.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Λιβάνης μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor

Συγκλονίζει ο Βασίλης: Αποκαλύπτει ότι δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση από τα 15 του από γνωστό θεατράνθρωπο

Survivor: Η συγκίνηση του Ηλία Μπόγδανου με το μήνυμα της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα