Survivor: Η συγκίνηση του Ηλία Μπόγδανου με το μήνυμα της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου

Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα της Τετάρτης και το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor. Έτσι οι παίκτες είχαν την τύχη να διαβάσουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων και να πάρουν κουράγιο για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Το μήνυμα που έστειλε η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου στον Ηλία Μπόγδανο ξεχώρισε.

Το ζευγάρι είναι λίγους μήνες μαζί, ωστόσο ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός.

Το όμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM είχε μοιραστεί και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

ένα μήνυμα για τον αγαπημένο της τον οποίο παρακολουθεί στο Survivor στέλνοντάς του όλη της τη θετική ενέργεια.

Το νέο της μήνυμά έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν έκρυψε την συγκίνησή του, αλλά και τη χαρά του διαβάζοντας το, ανταποδίδοντας το συναίσθημα με ένα «Σ’ αγαπώ πολύ», επισημαίνοντας πως κι εκείνος την νιώθει.

«Οι λέξεις μου δεν φτάνουν για να σου εκφράσω το πόσο περήφανη νιώθω για εσένα. Το ήθος σου και η απίστευτη ενέργειά σου είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει και συνδυαστικά με τις τεράστιες αγωνιστικές σου ικανότητες και πνευματικές δυνατότητες θα οδηγηθείς πολύ ψηλά!

Την εμπειρία σου στο παιχνίδι την ζούμε όλοι μαζί σου στο έπακρο, μερικές φορές δεν μπορώ να κρατηθώ και φωνάζω και πανηγυρίζω λες και είμαι και εγώ στον πάγκο με τα παιδιά και πρόκειται να με ακούσεις και να πάρεις δύναμη από αυτό. Ξέρω όμως ότι εμείς επικοινωνούμε, οπότε σου μεταφέρω κάθε μέρα την θετική μου σκέψη και την ενέργειά μου. Συνέχισε να ξεπερνάς τα όριά σου και να μεταδίδεις χαρά και αισιοδοξία σε όσους έχουν την τιμή να βρίσκονται γύρω σου!!! Μέχρι το τέλος… η πούδρα σου», έγραφε στον αγαπημένο της η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Δείτε το μήνυμά της:

Δείτε όλα τα μηνύματα στο έπαθλο επικοινωνίας:

Διαβάστε ακόμα:

Ατύχημα για την ηθοποιό Ευδοκία Ρουμελιώτη

Βαλέρια Χοψονίδου: Έτσι την υποδέχτηκαν τα ανίψια της! Οι αναρτήσεις της αδελφής της, Ολυμπίας!

Δημήτρης Μοθωναίος: Το σημείωμα που βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του

Keywords
Τυχαία Θέματα