Survivor: Το μήνυμα που έστειλε ο Βασίλης Ζούλιας στον Περικλή Κονδυλάτο!

Ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος είναι επί χρόνια φίλοι και συνεργάτες.

Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής έχει μιλήσει για την απόφαση που πήρε ο συνεργάτης του να πάει στο Survivor αναφέροντας: «Του είπα να είναι ο εαυτός του και καλό ταξίδι. Ο Περικλής ήταν πάντα τολμηρός. Και στις δημιουργίες του. Δυστυχώς, ο κόσμος μαθαίνει μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής είναι ένας άξιος συνεργάτης της Patricia

Field, ότι έχει κάνει την κορώνα που φόρεσε η Lady Gaga όταν ήρθε στην Ελλάδα. Και ήταν αρκετά τολμηρός, ώστε να της την πάει ο ίδιος. Είναι ο μοναδικός Έλληνας σχεδιαστής που έχει παρουσιαστεί στο Met Gala. Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος που έχει καθαρές ηθικές αξίες, το παιχνίδι δείχνει ακριβώς ποιος είναι ο Περικλής. Είναι ο εαυτός του, έχει υψηλό ταπεραμέντο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο ριάλιτι επιβίωσης και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν τα μηνύματα αγαπημένων τους προσώπων.

Το μήνυμα του Βασίλη Ζούλια στον Περικλή Κονδυλάτο ανέφερε: «Θυμήσου εκεί μέσα… να δέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις να βρίσκεις κουράγιο να αλλάζεις αυτά που μπορείς και πάνω απ΄’ όλα να έχεις την ΣΟΦΙΑ να γνωρίζεις τη διαφορά. Όλοι όσοι σε ξέρουμε καλά, ξέρουμε ότι κατά βάθος είσαι ένα γατάκι σαλονιού… που όμως εύκολα γίνεται αγριόγατα της ζούγκλας.»

Το μήνυμα του Βασίλη Ζούλια:

Δείτε το βίντεο με τα μηνύματα που έλαβαν όλοι οι παίκτες:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Κώστα Παπαδόπουλο! «Ήταν πισώπλατη μαχαιριά αυτό που έκανες!»

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz – Η πρώτη τους φωτογραφία

Γιος διάσημου Έλληνα είναι ζευγάρι με την κόρη της Heidi Klum

Keywords
Τυχαία Θέματα