Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του: «Πάνε τα παιδιά και βλέπουν την μαμά τους και τον μπαμπά τους κρεμασμένους στα περίπτερα»

Ο Γιάννης Στάνκογλου πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πως εδώ και 3,5 χρόνια έχει χωρίσει από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν.

«Έχει συμβεί αυτό, εδώ και 3,5 χρόνια. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Έχω δύο παιδιά και προσπαθώ να τα προστατέψω. Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό μου και αυτό είναι πολύ όμορφο. 3,5 ημέρες την εβδομάδα με τον καθένα. Επικοινωνούμε πολύ καλά με την πρώην σύντροφό μου», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο ηθοποιός στην κάμερα του Mega.

Η
νέα αναφορά του Γιάννη Στάνκογλου στον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν

Αυτή τη φορά, ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στην εκπομπή του, «Watch Next», και -μεταξύ άλλων- απάντησε στο γιατί άργησε να γίνει γνωστός ο χωρισμός του.

«Δεν υπήρχε λόγος που επέλεξα να μιλήσω για τον χωρισμό μου αυτή την περίοδο. Οι φίλοι μου, οι κολλητοί μου και οι γνωστοί μου το ήξεραν. Εγώ ήθελα όλο αυτό να προστατευθεί ειδικά για τα παιδιά, γιατί γίνεται όλο αυτό με τον Τύπο και πάνε τα παιδιά και βλέπουν την μαμά τους και τον μπαμπά του κρεμασμένους στα περίπτερα. Είναι κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να ζήσουν. Πλέον είμαστε στο ίντερνετ και τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα οπότε δεν ήθελα να βιώσουν κάτι τέτοιο», απάντησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσολάκη: Ο λόγος που δεν μοιράζεται φωτογραφίες με τον σύζυγό της στα social media

Ευγενία Σαμαρά: «Είναι κάτι το οποίο καταδυναστεύει τη ζωή μου»

Μιμή Ντενίση για Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν θα σε χαιρετίσω γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα