Νίκη Παλληκαράκη «Λύγισε» on air για την απώλεια των γονιών της -«Η ορφάνια είναι πάντα δύσκολη»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24 βρέθηκε η Νίκυ Παλληκαράκη και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τη δημοσιογράφο, η γνωστή ηθοποιός έμελλε να έχει μια στιγμή συγκίνησης, καθώς αντίκρυσε στην οθόνη φωτογραφίες των γονιών των, οι οποίοι πρόσφατα «έφυγαν» από τη ζωή.

Η συγκίνηση της Νίκυς Παλληκαράκη στον αέρα του Action 24

«Απλώς τώρα είδα και τους δυο μου γονείς, οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα… Εντάξει… Εντάξει, νομίζω πως η ορφάνια είναι πάντα δύσκολη. Από την άλλη, όμως, εκλογικεύοντας το, λες

“Για όνομα του Θεού, δηλαδή. Ορφάνεψες σε αυτή την ηλικία και μιλάς;”. Ήταν άνω των 90 χρονών και οι δύο, δηλαδή το έζησαν και εκείνοι και εγώ», είπε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη.

«Απλώς είναι το προσωπικό του καθενός μας που πάντα είναι ο πατέρας και η μάνα» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η γνωστή ηθοποιός στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο Action 24.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου»

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς της -«Υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερη αγάπη»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα σας αγαπώ για πάντα» -Η συγκινητική ανάρτηση που έγινε στο Instagram της μια ημέρα μετά τον θάνατό της

Keywords
Τυχαία Θέματα