Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είχα αυστηρή οικογένεια, δεν μπορούσα ούτε για αστείο να βγω με τις φίλες μου»

Συμμετείχε για δύο χρόνια στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», ενώ φέτος την απολαμβάνουμε στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Νεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου και την εκπομπή «I Love ΣουΚου».

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα θερμά μηνύματα που έχει λάβει στα social mediaγια τη συμμετοχή

της στις «Ψυχοκόρες», την αποχώρησή της από τον «Σασμό», καθώς και την οικογένειά της.

Όσα είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη στη συνέντευξή της

Για τα μηνύματα που έχει λάβει για τη συμμετοχή της στις «Ψυχοκόρες»: «Δεν έτυχε να λάβω κάποιο υβριστικό μήνυμα στα social media (σ.σ. για τον ρόλο που ερμηνεύει στις “Ψυχοκόρες”). Έχω λάβει πολύ ωραία μηνύματα και μηνύματα που μου δίνουν συγχαρητήρια σε σχέση και με τον προηγούμενο τηλεοπτικό ρόλο που κατείχα για το πόσο διαφορετικοί είναι αυτοί οι δυο ρόλοι».

Για την αποχώρησή της από τον «Σασμό»: «Είναι ένας αποχωρισμός και οι άνθρωποι το βιώνουμε σαν να είναι μια μικρή απώλεια, σαν μικρό θάνατο. Βέβαια, με όποιον είναι να συνεχίσεις να συναντιέσαι, θα συναντηθείς. Ο “Σασμός” έφερε στη ζωή μου πάρα πολλά δώρα. Έφερε δυνατές φιλίες, πάρα πολύ αγάπη και επιτυχία».

Για την οικογένειά της: «Έχω χάσει τον μπαμπά μου και είμαι από πολύ αυστηρή, Κρητική οικογένεια. Υπήρχε πάρα πολλή αγάπη αλλά υπήρχε και πολύ μεγάλη αυστηρότητα και τεράστια αγωνία μήπως το παιδί τους πάθει κάτι, μήπως το παιδί τους πάει σε λάθος δρόμο. Στο Γυμνάσιο δεν μπορούσα να βγω με τις φίλες μου ούτε για αστείο! Τρίτη λυκείου είχε έρθει μια συμμαθήτρια μου και είχε μπει στον μπαμπά μου “κ. Γιαννουδάκη, μπορεί η Νεκταρία να έρθει μαζί μας;», και εκείνος της απάντησε πως… μπορεί μέχρι τις 21.15, τέλος. Ήταν μια αυστηρή οικογένεια οπότε και αντιλαμβάνεσαι την επανάσταση του να γίνω ηθοποιός».
Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει γιατί απείχε η Χριστίνα Μπόμπα από τα social media

Γιώργος Καπουτζίδης: «Σήμερα ξεπεράστηκε κάθε όριο» -Η οργισμένη ανάρτηση στα social media

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Ζω πια μια άλλη ζωή -Πήρα συνειδητά την απόφαση να απέχω από την τηλεόραση»

Keywords
Τυχαία Θέματα