Νέα επίθεση Βαλαβάνη σε Αγγελόπουλο: «Με ενοχλεί. Δεν θέλω να γίνονται αυτά!»

Μπορεί να προσπάθησαν να πείσουν την ομάδα τους πως με μια αγκαλιά άφησαν πίσω τις διαφορές τους, δε συνέβη όμως κάτι τέτοιο. Το κλίμα ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι ακόμα τεταμένο και προδίδεται με μια πιο προσεκτική ματιά στο προηγούμενο επεισόδιο.

Η Ευρυδίκη δεν παίρνει τα μάτια της από τον Ντάνο ενώ φροντίζει να σχολιάσει την κάθε του κίνηση. Στο χθεσινό επεισόδιο και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Γιώργος Αγγελόπουλος

έκανε κάτι που δεν έδειξαν οι κάμερες και η Ευρυδίκη αντέδρασε λέγοντας του: «Ρε Γιώργο… Μην τα κάνεις αυτά… Αυτά μην τα κάνεις… Δεν είναι ωραίο». O Ντάνος με τη σειρά του της απάντησε: «Σε ενοχλεί;» ενώ η Βαλαβάνη συνέχισε: «Με ενοχλεί, ναι. Με ενοχλεί γιατί είσαι στην ομάδα μου. Δεν θέλω να γίνονται αυτά…».

Στη συνέχεια του επεισοδίου ο Τσάνγκ τα έβαλε με την Ειρήνη Κολυδά και τις πλάκες που κάνει με τους αντιπάλους όταν χάνει η ομάδα με αποτέλεσμα να σκεφτούμε πως μάλλον κάποια πλάκα ανάμεσα σε Ειρήνη και Γιώργο έκανε την Ευρυδίκη να ξεσπάσει.

Δείτε το βίντεο:

The post Νέα επίθεση Βαλαβάνη σε Αγγελόπουλο: «Με ενοχλεί. Δεν θέλω να γίνονται αυτά!» appeared first on Fay's book.

Keywords
Αναζητήσεις
επιθεση βαλαβανη σε αγγελοπουλο
Τυχαία Θέματα