Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Σάλος είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την απόφαση διάφορων καλλιτεχνών να ανέβουν στη σκηνή και να κάνουν κανονικά το πρόγραμμά τους, μετά το τριήμερο εθνικό πένθος για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ανάμεσα σε αυτούς τους καλλιτέχνες ήταν και η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά επί σκηνής και να ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο Ξενοφώντας Σκίντζης συνάντησαν την γνωστή ερμηνεύτρια έξω από το μαγαζί που εμφανίζεται, με την ίδια να απαντάει για τα αρνητικά σχόλια

που δέχτηκε μετά την απόφασή της να τραγουδήσει για το κοινό λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη που συντάραξε το πανελλήνιο.

«Ό,τι ήταν να πούμε, το είπαμε στην παράσταση και μπορεί να το πει και ο κόσμος που την παρακολούθησε εκείνο το βράδυ. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται. Τι δεν καταλαβαίνετε από τη λέξη ενσυναίσθηση; Ενσυναίσθηση.

Επειδή ό,τι ήταν να γίνει, έγινε εδώ σε αυτόν τον χώρο και επειδή πάντα εμείς απαντάμε με αυτά που κάνουμε και με τη στάση της ζωής μας, ο καθένας μπορεί να το καταλάβει», σχολίασε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Μάλιστα, η κάμερα εκπομπής του Alpha συνάντησε και τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος όμως δε θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι και εκείνος ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στη «Super Κατερίνα» μετά την περιπέτεια με την υγεία του -Όσα είπε

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τον λόγο που «ναυάγησε» η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθαρίζει για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά -«Με ενέπλεξε και εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα