Κατερίνα Στανίση κατά Γιάννη Αγγελάκα: «Πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να τα πεις»

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη πριν από δεκατρείς ημέρες.

Ωστόσο, μια δήλωση του Γιάννη Αγγελάκα σχετικά με το γεγονός προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, την ώρα που οι μαρτυρίες των ανθρώπων που επέζησαν από τη σύγκρουση των δύο τρένων σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλοντας να σχολιάσει τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών στα Τέμπη, έγραψε στον προσωπικό του

λογαριασμό στο Facebook: «Συγγνώμη, πατέρα. Αν το ήξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν τη μαμά στο Δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο».

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα backstage του J2US, όπου εκεί συνάντησε την Κατερίνα Στανίση, η οποία δε δίστασε να σχολιάσει την επίμαχη ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα.

«Πρέπει να είσαι πολύ κακός – για να μην πω κάτι πιο άσχημο – άνθρωπος για να πεις τέτοια πράγματα», σχολίασε η Κατερίνα Στανίση.

Επί του γεγονότος ρωτήθηκε και η Χριστίνα Μαραγκόζη, η οποίο τόνισε πως «ο Γιάννης Αγγελάκας είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης. Εγώ τον θαυμάζω πάρα πολύ αλλά είναι η άποψή του και είναι σεβαστή».

Όσο για την Μαριάντα Πιερίδη, ανέφερε από την πλευρά της ότι «εγώ θέλω το παιδί μου κι ας ζούμε σε ένα δωμάτιο 2 επί 3».

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στη «Super Κατερίνα» μετά την περιπέτεια με την υγεία του -Όσα είπε

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τον λόγο που «ναυάγησε» η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθαρίζει για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά -«Με ενέπλεξε και εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα