Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (13-19/3)

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις πλανητικές κι άλλες συνθέσεις αυτής εβδομάδας. Έως και την Πέμπτη 16 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό θα διευκολύνει σημαντικά οικονομικά και περιουσιακά θέματα αλλά και την ενδυνάμωση των διαφόρων σχέσεων που σας ενδιαφέρουν. Επαγγελματικών, κοινωνικών, συγγενικών και φιλικών. Πέρα όμως

από τα πρακτικά θέματα και τα διάφορα συμφέροντά σας αυτή μπορεί να αποδειχθεί η εβδομάδα έρωτα. Τώρα θα μπορέσετε να καταλάβετε τόσο τα δικά σας πραγματικά αισθήματα πέρα από εγωισμούς αλλά και τα αισθήματα και τις προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μάλιστα οι τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας έχουν μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με οικονομικά αλλά και αισθηματικά. Σε αυτές όμως μπορούμε να κάνουμε με επιτυχία και τις… ομορφιές μας.

Tip: Από το μεσημέρι της Τετάρτης και το μεσημέρι της Παρασκευής προηγούνται τα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Υπομονή και συμβιβαστικό πνεύμα ιδιαίτερα σε σχέση με ανώτερους νόμους και κανονισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Μπορεί ο Κρόνος – βάρος, εμπόδιο, περιορισμός, δυσάρεστες καταστάσεις – να σταμάτησε την δυσάρεστη επίδρασή του, αλλά πιθανόν άφησε πίσω του ερωτηματικά, φόβο και εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Αυτή η εβδομάδα λοιπόν και ιδιαίτερα από τις 17 – αν και την καλή δουλειά θα την κάνει η επόμενη – έρχεται με το… βάλσαμο ανά χείρας. Μία υποψία, μια κουβέντα ένα σημάδι, ένα φως αμυδρό και πιο δυνατό αρχίζουν να κάνουν τη διαφορά σε περισσότερη αισιοδοξία. Μάλιστα αυτή η αισιοδοξία μπορεί να προεκτείνεται στην διάθεση, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και τις σχέσεις σας. Αισθηματικές, συγγενικές, φιλικές, επαγγελματικές κτλ. Όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Απρίλη οι πρώτοι ευνοημένοι και σταδιακά οι υπόλοιποι. Επίσης εσείς του τρίτου δεκαημέρου με φαντασία, διαίσθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Tip: Οι γεννημένοι στις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας συνεχίστε… Κατεδαφίσεις και ανοικοδομήσεις όπου χρειάζεται. Ο Πλούτωνας μυστικά και φανερά στο πλευρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Στις 8 Μαρτίου ο Ερμής πέρασε στους Ιχθύς και σε μία συγκυρία που και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Ερμής είναι κοντά στους Ιχθύς δεν μπορεί παρά να ξεκίνησαν τα “Μη”. Μη αυτό, Μη εκείνο, Μη τούτο, Μη το άλλο. Τέρμα οι αυθορμητισμοί και κάπως… Πάρτο παντού πιο σοβαρά και τα… Κεφάλια μέσα και πιο μέσα. Φυσικά όλα αυτά αφορούν περισσότερο εσάς του Μαΐου και λιγότερα του Ιουνίου. Όλη αυτή η εβδομάδα εξακολουθεί να έχει τον Ερμή σε μία κόντρα θέση άρα όλοι σας οφείλετε μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή σε ό,τι λέτε, γράφετε, υπογράφετε και στην αποφυγή σχολείων που δεν έχουν υπόσταση. Το ξεκίνημα της εβδομάδας – 13, 14,15 – είναι κάπως πιο δύσκολο γι’ αυτό και θα το προσέξετε παντού περισσότερο. Το καλό σ’ αυτή την εβδομάδα είναι οι φίλοι και τα πρόσωπα που μοιράζεστε κοινές ιδέες, ενδιαφέροντα, συμφέροντα. Αυτοί σας βοηθούν και στα αισθηματικά.

Tip: Από το απόγευμα της Παρασκευής έως και το απόγευμα της Κυριακής 19 μια μικρή αλλά ουσιαστική ευτυχία. Πιο προσεκτικά από το βραδάκι της Κυριακής και μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Το …. Ρεζερβουάρ της… τσέπης και της καρδιάς έχει αδειάσει επικίνδυνα και κοντεύετε να ξεμείνετε. Λίγη υπομονή ακόμα γιατί από την Παρασκευή 17 και μετά κάτι πιο ωφέλιμο αλλά και ευχάριστο θα αρχίσει να γίνεται. Μάλιστα θα πρέπει να δανειστείτε τα γρήγορα… πέδιλα του Ερμή για να μην χάσετε ευκαιρία. Από τις 17 έως και τις 19 μπορείτε με μεγαλύτερη σιγουριά να δείτε ξανά και τα όχι σας αλλά να ξέρετε ότι αυτές οι μέρες προσφέρονται περισσότερα για μία σειρά θεμάτων. Ξεκινάμε από αγοραπωλησίες πάσης φύσεως και κάθε οικονομική ενέργεια όπως και στο να δώσετε και να ζητήσετε εξηγήσεις αν ο γάμος ή η σχέση σας δεν είναι στα καλύτερά τους. Φυσικά και δυνατότητες υπάρχουν για όλα αυτά και αργότερα αλλά ο Ερμής από τις 20 και ύστερα δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκός. Σπουδές, συμφωνίες, διαδίκτυο, μεταφορικό μέσο, ταξίδια, μετακομίσεις και πάσης φύσεως έντυπα και έγγραφα στην προσοχή σας.

Tip: Πιο ευνοημένοι σε αυτήν την εβδομάδα εσείς που είσαστε γεννημένη στο πρώτο δεκαήμερο του ζώδίου σας. Ο Κρόνος σταθεροποιεί αυτό που έχετε επιτύχει και προσφέρει αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Φυσικά και σταμάτησε τυπικά ο Κρόνος – περιορισμός, βάρος, εμπόδιο, ανατροπές πάσης φύσεως – να σας επηρεάζει αλλά το… Τοπίο που δημιούργησε στην εργασία, τις σχέσεις, τα οικονομικά και πιθανόν και την υγεία από τις 23 Μαρτίου 2020 ως τις 8 Μαρτίου 2023 θέλει αρκετή δουλειά για να… καθαρίσει. Αυτήν τη δουλειά θα… ρίξετε και σε αυτήν την εβδομάδα αλλά: Έως τις 16 που η Αφροδίτη – οικονομικά, δημοφιλία, κοινωνικότητα, σχέσεις, συστηματικά και ομορφιά παρακαλώ – είναι πιο ευνοϊκή κυνηγάτε να αξιοποιήσετε αυτήν την εύνοια στα θέματά της. Από τις 17 και μετά τηρήστε το μετρό και αποφύγετε γκρίνιες, σπατάλες στην τσέπη αλλά και την καρδιά. Θέλετε να τεστάρετε τα αισθήματα του/της συντρόφου σας και κάποιου που σας αρέσει; Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι πιο ενδεδειγμένες μέρες. Δεν ρισκάρετε όμως χρήμα και έρωτα και συμπάθειες από Παρασκευή απόγευμα έως Κυριακή 19.

Tip: Έως τις 23 Μαρτίου εσείς του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σας κλείστε εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Στις 24 σκάει μύτη απέναντι και ο Πλούτωνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Με μια περίεργη γεύση κάτω από την γλώσσα αυτός ο Μάρτης ιδιαίτερα από τις 7, 8 και μετά. Φυσικά αυτή η γεύση μπορεί να είναι κάπως πιο… στυφή για σας που είστε γεννημένοι μέσα στον Αύγουστο και λιγότερο για εσάς του Σεπτέμβρη. Η εναλλαγή από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και από το ζεστό στο κρύο συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα για όλους σας καθώς ο Ερμής έως και τις 19 θα βρίσκεται απέναντι στους Ιχθύς. Συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνείς, σύμβολα, έντυπα, έγγραφα, κάρτες, λογαριασμοί, διαδίκτυο, παιδιά, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις και μεταφορικό μέσο παράγουν αργοπορία, εκνευρισμό και ανησυχία. Από τις 20 και μετά και ιδιαίτερα από τις 22 κάτι αρχίζει να στρώνει. Βοηθός σας πολύτιμη η Αφροδίτη. Από τις 17 και μετά αρχίζει μια μικρή αλλά ουσιαστική εύνοια σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις.

Tip: Σε αυτήν την εβδομάδα που ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντιέται με τον Ποσειδώνα προσοχή σε υποσχέσεις και προτάσεις που μπορούν να γίνουν. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Τόσο αυτή βδομάδα όσο και η επόμενη – αν και σε πιο περιορισμένο βαθμό αυτή – σας προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις και τις επιλογές σας. Μπορεί έως και την Πέμπτη 16 η Αφροδίτη να κάνει τις… Τσιγκουνιές της – και τις άσκοπες υπερβολές της – σε οικονομικά και αισθηματικά αλλά είναι πιο ουδέτερος έως και βοηθητικός ο Ερμής. Τι κάνετε λοιπόν; Ερευνάτε κάθε δυνατότητα για πρόοδο και αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων στα επαγγελματικά. Επίσης σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια όλα τα του διαδικτύου, ρύθμιση καρτών, λογαριασμών έως και τις 19 γίνονται πιο εύκολα. Από τις 17 έως και την ερχόμενη εβδομάδα με την ανάλογη προσοχή – είπαμε Ερμής κόντρα – γυρίζει το φίλο προς το καλύτερο στα οικονομικά, τις σχέσεις και τα αισθηματικά. Μην αφήσετε δισταγμούς και αναποφασιστικότητα. Στο ίδιο διάστημα κάνετε και τα… beaute σας.

Tip: Έως και τις 23 Μαρτίου μπορεί να ζήσετε μια περίεργη διάθεση στο… πάνω κάτω όσοι έχετε γεννηθεί στις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Πιθανή και κάποια αναβολή σε ένα σχέδιο σας; Είναι ο Πλούτωνας που σας αποχαιρετάει για καιρό στις 24 Μαρτίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Πήραμε μία ιδέα καθαρού οξυγόνου από τις 11 Μαρτίου και πιο μετά; Μάλλον. Αλλά θα μου πείτε δεν φτάνει και θα συμφωνήσω μαζί σας. Μετά την… Επιδρομή του Κρόνου από τον Μάρτη του 2020 έως τις 8 Μαρτίου 2023 το τοπίο της ζωή σας εσωτερικά και εξωτερικά έχει αλλάξει. Σε αυτό το νέο τοπίο που δημιουργήθηκε λοιπόν σιγά -σιγά θα προσπαθήσετε να βρείτε την θέση σας. Ο Ερμής στους Ιχθύς έως τις 19 Μαρτίου ενδυναμώνει την πνευματική σας κατάσταση και την εξυπνάδα αλλά και την διαίσθησή σας που θα την συμπληρώνει. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε μπροστά σε μία δύσκολη απόφαση που αφορά στον γάμο, την αισθηματική σας σχέση -και ίσως και τα δύο- το διάστημα έως τις 16 Μαρτίου είναι το καλύτερο για να ζυγίσετέ τα πράγματα. Αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες για οικονομικά, επαγγελματικά, πάσης φύσεως συμφέροντα αλλά και τα αισθηματικά. Επίσης για έναν συμβιβασμό όπου αυτός είναι απαραίτητος.

Tip: Από τις 17 και μετά η Αφροδίτη έρχεται απέναντι στον Ταύρο και μπορεί να…. Ανακατέψει οικονομικά και αισθηματικά. Προσοχή στα παράπονα, την ζήλεια, την γκρίνια και τις υπερβολές γενικώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Συγκριτικά με τις δύο επόμενες ώσπου να ολοκληρώσει τον κύκλο του ο Μάρτης αυτή μπορεί να αποδειχθεί και πιο ρευστή, κουραστική από κάθε άποψη και αβέβαιη εβδομάδα. Εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις και είσαι κύριος ή κυρία των καταστάσεων εκεί μπορεί να έρθουν οι καθυστερήσεις, το μπέρδεμα και η ανατροπή. Την πίεση από πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να την νιώσετε περισσότερο εσείς του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου. Μα θα μου πείτε τίποτα δεν κάνουν αυτός ο Δίας που θα βρίσκεται έως τον Μάρτιο στο πλευρό μου και η Αφροδίτη που και ως τις 16 Μαρτίου θα βάζει το βοηθητικό της χεράκι σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις; Βεβαίως και κάνουν. Σας γλιτώνουν παντού από τα χειρότερα και σας προσφέρουν δύναμη να παλέψετε με όλα τα αρνητικά. Επίσης σας χαρίζουν χρήσιμες συμπάθειες.

Tip: Από τις 20 και μετά ο Ερμής – επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της, προχώρημα υποθέσων που έχουν κολλήσει – συνεννόηση, πελατεία, συμφωνίες, καθαρίζει την κατάσταση γενικότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Η… Επιδρομή στην τσέπη σας που ξεκίνησε γύρω στις 21 Φεβρουαρίου σε ένα βαθμό περιορίζεται από τις 17 και μετά που η Αφροδίτη περνάει σε μια ευνοϊκή για σας θέση στον Ταύρο. Βέβαια παραμένει περίεργος και ο Δίας στον Κριό. Μήπως αγοράζετε, ανακαινίζετε, χτίζετε, ενοικιάζεται σπίτι και ρυθμίζεται κάποιο ακίνητο; Τότε χαλάλι τα έξοδα. Υπάρχουν τρεις μέρες που μπορούν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως σε πολλούς τομείς και θέματα. Οι 17, 18,19 είναι πιο ευνοϊκές για μια αγοραπωλησία, συμφωνία, συμβιβασμό αλλά και εξηγήσεις που ξεκαθαρίζουν ασάφειες και παρανοήσεις όπου υπάρχουν. Στην εργασία, τα οικονομικά, τις διάφορες σχέσεις αλλά και τα αισθηματικά. Από τις 20 και μετά ο Ερμής έρχεται κόντρα σας και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, υπομονή και προσοχή σε συμφωνίες, συβαόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, διαδίκτυο, σπουδές, μεταφορικό μέσο, ταξίδια και μετακινήσεις.

Tip: Όσοι έχετε γεννηθεί στις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έως 23 που υπομένει και ανατρέπει ο Πλούτωνας το νου σας. Ρεκτιφιέ ομορφιάς; Από 17 και μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Ήρθε λοιπόν και η ώρα της συνειδητοποιήσεις, της κατεδάφισης όλων όσων δεν μπορούν να στηρίξουν τις τωρινές σας ανάγκες, τις προτεραιότητες και τα διάφορα “θέλω” σας γενικότερα αλλά και της ανοικοδόμησης. Το νέο τοπίο που άρχισε να διαγράφεται από τις 9 Μαρτίου και μετά θέλει και ένα νέο τρόπο προσέγγισης. Με… παλιά γυαλιά δεν γίνεται να ατενίζουμε σωστά το μέλλον. Μάλιστα έως και τις 16 Μαρτίου που η Αφροδίτη με το Δία κάνουν ντουέτο στο πλευρό σας θα μπορέσετε αν δεν χρονοτριβήσετε να κάνετε κάποια καλά και σημαντικά. Εργασία; Οικονομικά; Περιουσιακά; Σχέσεις; Αισθηματικά; Όλα στο μικροσκόπιο. Η σωστή ώρα για να κάνετε ταμείο σε όλα αυτά. Τι έχουμε; Τι χρωστάμε; Τι μας χρωστάνε; Αν δεν ξεριζώσουμε το παλιό και άχρηστο πως θα κάνουμε χώρο για το καινούργιο; Σαφώς και ενδυναμώνουμε αυτά και αυτούς που μας στήριξαν στις δυσκολίες.

Tip: Από τις 17 και μετά με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να υπάρξουν αναταράξεις σε αισθηματικά και απρόβλεπτα έξοδα. Το νου σας. Παίξτε μπάλα δυναμικά 13, 14,15.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου )

Συγκεντρώσου, οργανώσου και πάρε το καθετί που σε αφορά πιο σοβαρά. Υπόδειξη αλλά και παρότρυνση – προσταγή από τον Κρόνο που από τις 8 Μαρτίου και μετά βρίσκεται στο ζώδιό σου. Βεβαίως και από τις 21 Αυγούστου και μέχρι τώρα με τον Άρη σε μια δύσκολη γωνία με το ζώδιό σου έχει ζήσει τα μύρια όσα άλλη λίγη υπομονή ακόμα. Στις 26 Μαρτίου θα περάσει στον Καρκίνο και από εκεί και μετά θα είναι υποστηρικτικός και διόλου εξαντλητικός όπως τόσο καιρό. Αυτή η εβδομάδα έχει ακόμα… Βαβούρα και σύγχυση αλλά έστω και μέσα από εμπόδια, καθυστερήσεις και ανατροπές θα υπάρχουν και κάποια καλά αποτελέσματα. Η σκληρή και συνεπής δουλειά σε ένα βαθμό θα πληρωθεί. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε δημιουργική φαντασία και διαίσθηση αλλά θα χρειαστεί να μην παρασύρεστε από την επιφάνεια και να ερευνάται το βάθος των πραγμάτων παντού.

Tip: Συμπαθητικά υπέρ σας η Αφροδίτη από τις 17 και μετά θα βάλει ένα μικρό χεράκι στην εργασία, τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και τις σχέσεις σας.

Πηγή Φωτογραφιών: Unsplash

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, βικυ, βικυ παγιατακη, εκκρεμότητες, φως, διδυμοι, μαΐου, αρης, ιουνίου, σχολεια, λεων, επηρεάζει, μετρο, beaute, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, αποτελεσματα, αφροδιτη, γαμος, γωνια, δουλεια, εργασια, ζηλεια, κοντρα, ομορφια, πιεση, υγεια, φως, ωρα, αισιοδοξια, αυτοπεποιθηση, βαλσαμο, βγαινει, βδομαδα, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γευση, γινεται, γινονται, γυαλια, γλωσσα, δευτερα, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, διαδικτυο, ευχαριστο, εγγραφα, ευκαιρια, ευκολα, ευτυχια, εκκρεμότητες, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εντυπα, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, ερμης, ερχεται, ευνοια, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδιο, υπομονη, κυρια, κρονος, μαΐου, μικρο, μπορειτε, μυστικα, μυτη, ξεκινημα, ξερετε, ωφελιμο, παιδια, πεδιλα, πεμπτη, πλουτωνας, ρεζερβουαρ, ρεκτιφιε, ρυθμιση, σειρα, συγκεντρωση, συμβολα, σπιτι, σχεδιο, ταξιδια, τριτη, φαντασια, φυσικα, φτανει, χειροτερα, χρημα, beaute, ειπαμε, ενοικιαζεται, φιλοι, ιδιαιτερα, ιουνίου, καρδια, κυριακη, μπροστα, θεματα, βεβαιως, βοηθος, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα