Νατάσα Θεοδωρίδου: «Συγγνώμη που κάνω ότι φεύγω, δεν είμαι αγενής»

Τη Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Η γνωστή τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, δεν είχε την άνεση του χρόνου να κάνει δηλώσεις.

«Είστε όλοι φανταστικοί. Είναι ο Τριαντάφυλλος ε; Τριανταφυλλάκο μου, σ’ αγαπώ», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου, όταν ενημερώθηκε από ποια εκπομπή ήταν το τηλεοπτικό συνεργείο.

Όταν ο δημοσιογράφος τη

ρώτησε, αν η πτήση έχει προορισμό διακοπών ή δουλειάς, η τραγουδίστρια ήταν ξεκάθαρη: «Όχι, δεν πηγαίνω διακοπές. Πηγαίνω για δουλειά».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό show ή μουσικό reality από τη νέα σεζόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση αλλά ούτε την ενδιαφέρει: «Όχι, όχι. Δεν θα ήθελα και δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο».

Η τραγουδίστρια απολογήθηκε on camera για την έλλειψη χρόνου, λέγοντας: «Παιδιά, συγγνώμη τώρα που κάνω ότι φεύγω. Δεν είμαι αγενής απλά άργησα. Φιλιά σε όλους, σας αγαπώ όλους όσοι είστε εκεί, έχουμε συνεργαστεί και μαζί με κάποιους. Είστε πάρα πολύ ωραίοι όλοι».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η ρομαντική πρόταση γάμου στη σύντροφό του – Φωτογραφίες

 Γιάννης Στάνκογλου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη

 Ντόρα Κουτροκόη: Ανακοίνωσε την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα