Εκτός «Καλοκαίρι yes» ο Τριαντάφυλλος – Τι συνέβη;

Η εκπομπή «Καλοκαίρι yes» επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μετά από δύο ημέρες απουσίας. Με αφορμή την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου όλοι έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για ολιγοήμερες διακοπές και επέστρεψαν σήμερα ανανεωμένοι. Απών ήταν, βέβαια, ο Τριαντάφυλλος.

Στην έναρξη της εκπομπής η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη υποδέχτηκαν χαμογελαστές και… μόνες τους τους τηλεθεατές και ενημέρωσαν πως σήμερα από την παρέα τους θα απουσιάζει το τρίτο μέλος, δηλαδή ο γνωστός τραγουδιστής.

Και μπορεί όλοι να περίμεναν να ακούσουν τι συμβαίνει και λείπει ο Τριαντάφυλλος

από το πρωινό πόστο του, όμως η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη απέφυγαν να προβούν σε κάποια αποκάλυψη και απλώς ανέφεραν στον αέρα του «Καλοκαίρι yes» ότι ο τραγουδιστής δεν θα είναι μαζί τους σήμερα.

«Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζετε αλλά και σε όσους δεν γιορτάζετε. Θετική ενέργεια. Σας λείψαμε; Ήρθαμε λοιπόν, λείπει το Τριανταφυλλάκι μας. Κάντε και ένα πλάνο από την κάμερά του να μην μείνει παραπονεμένος ο κάμεραμαν. Τώρα αυτό… Λείπει το Τριανταφυλλάκι μας», ήταν τα λόγια της Μαριάντας Πιερίδη.

Όσον αφορά στον Τριαντάφυλλο προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση στα social media προκειμένου να τοποθετηθεί για την απουσία του από την εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνου και Ελένης: Ηθοποιός της σειράς έγινε drag queen και είναι viral στο Tik Tok

 Μαρία Ηλιάκη: Συγκινήθηκε από το ξεχωριστό δώρο της κόρης της

 Ανδρέας Λοβέρδος: Έπαιξε ντραμς σε πανηγύρι! Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα