Κωνσταντίνου και Ελένης: Ηθοποιός της σειράς έγινε drag queen και είναι viral στο Tik Tok

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα σίριαλ που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Κατά τη διάρκειά του πέρασαν δεκάδες ηθοποιοί ως guest, μιας και οι ιστορίες που είδαμε στην οθόνη μας και μας έχουν μείνει αξέχαστες είναι αμέτρητες.

Ένας από αυτούς ήταν ο Μανώλης Θεοδωράκης, ο οποίος υποδύθηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον «Φοίβο» στο επεισόδιο «Τα αυγά και τα πασχάλια». Πρόκειται για το πασχαλινό επεισόδιο στο οποίο η Πέγκυ αποφασίζει να περάσει τις διακοπές με έναν συνάδελφό της.

Ο ίδιος ονομάζεται πλέον Mary Sunshine και

έχει ένα πολύ δημοφιλές προφίλ στο Tik Tok, που ανεβάζει συνεχώς βίντεο.

Απαντώντας στην ερώτηση μιας follower για το αν έχει παίξει ποτέ στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», απάντησε καταφατικά, παραθέτοντας, μάλιστα, και το σχετικό απόσπασμα από το επεισόδιο που συμμετείχε. «Αρχικά είσαι υπέροχος! Έπαιξες στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” τον Φοίβο», ήταν το σχόλιο που έλαβε.

«Θα με τρελάνετε.Έχω λάβει πολλά μηνύματα για αυτό το θέμα, Κωνσταντίνου και Ελένης και είσαι η μόνη που θυμάται το όνομα «Φοίβος». Το μαλλί μου καρφάκι ήταν τέλειο, τύπου… σκούπα. Αυτό το μαλλί έχει μείνει για πάντα στο μυαλό μου», ήταν τα λόγια της Mary Sunshine.

@mary_sunshine

Απάντηση στον χρήστη @mfvas3

♬ πρωτότυπος ήχος – Mary Sunshine

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά σε follower για την αλλαγή της μετά το παιδί – «Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι”»

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι σαν να έχουμε επιβιώσει από πόλεμο»

 Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει ο κόσμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα