Μια μέρα στη ζωή της Fashion Director – «Η συνήθεια που πρόσθεσα στην καθημερινότητά μου»

Η καθημερινότητα μιας Fashion Director είναι γεμάτη όμορφες προκλήσεις. Για αυτό και σήμερα σε παίρνω μαζί μου (Έλεν Βάγια εδώ!) για να δεις τις συνήθειές μου αλλά και το πρόγραμμά μου.

06.30 π.μ. Πρωινό ξύπνημα

Πάντα ξεκινάω τη μέρα μου με σωστό προγραμματισμό των εργασιών που πρέπει να γίνουν μέσα στη μέρα. Αφιερώνω λοιπόν 10 λεπτά για να βάλω τη μέρα μου σε τάξη. Αμέσως μετά πίνω 2 ποτήρια νερό, δηλαδή ένα μπουκαλάκι AQUA Carpatica. Αυτή η συνήθεια με κάνει να αισθάνομαι όμορφα,

πιο υγιής και γεμάτη ενέργεια. Συνήθως ρίχνω μέσα στο νερό μου μια φέτα αποξηραμένου λεμονιού για έξτρα γεύση και άρωμα.

06.50 π.μ. Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο

Στο γυμναστήριο πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα και προτιμώ το functional training που βοηθάει στο να δυναμώνουν οι μύες που χρησιμοποιούμε πιο πολύ καθημερινά. Πάντα παίρνω μαζί μου 2 μπουκαλάκια AQUA Carpatica που ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι απαραίτητα λόγω της υπερβολικής ζέστης.

07.30 π.μ. Στο γυμναστήριο

09.00 π.μ. Στη δουλειά

Οι ώρες που περνάω μποστά στον υπολογιστή είναι πάρα πολλές κάτι που σημαίνει πως παραμένω πολλές ώρες καθιστή. Αυτή είναι μια συνήθεια που δεν βοηθάει πολύ το μεταβολισμό και τις καύσεις. Έτσι προσπαθώ τουλάχιστον να εδυνατώνομαι επαρκώς. Είτε πίνω καφέ, είτε τσάι φροντίζω να τα φτιάχνω με νερό AQUA Carpatica που είναι πιο αγνό και με πιο πλούσια γεύση.

17.20 μ.μ. Για ψώνια

Το νερό της AQUA Carpatica είναι εύγευστο, αγνό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Τώρα με τη ζέστη, το νερό του AQUA Carpatica είναι ο σύντροφος που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου όταν κυκλοφορείς εκτός σπιτιού (αυτό και το καπέλο σου).

20.40 μ.μ. Βραδινό χαλαρό ποτάκι

Επειδή δεν συνηθίζω να πίνω πολύ νερό, προσπαθώ να βρίσκω διάφορους τρόπους για να πίνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι λοιπόν, φροντίζω κάθε φορά που θα βγω από το σπίτι να κρατάω πάντα ένα μπουκαλάκι νερό.

01.20 π.μ. Night night

Πριν τον ύπνο κλείνω το κινητό μου και κάθομαι μισή ώρα στο κρεβάτι για να ηρεμήσω και να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου σχετικά με την επόμενη μέρα και όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Ώρα για ύπνο και πάντα έχω δίπλα μου στο κομοδίνο ένα μπουκάλι με νερό AQUA Carpatica γιατί σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει η κατανάλωση νερού πριν από τον ύπνο είναι απίστευτα ευεργετική για την υγεία μας και την όψη του δέρματός μας.

View this post on Instagram

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr)

5 λόγοι για να προσθέσεις το AQUA Carpatica στην καθημερινή σου διατροφή

#1. Είναι προτεραιότητά μου πλέον να προσφέρω τα καλύτερα στον οργανισμό μου και μόλις συνειδητοποίησα τον κίνδυνο των νιτρικών στο νερό που πίνουμε αποφάσισα να λάβω μέτρα. Τι είναι τα Νιτρικά; Ισχυρές οξειδωτικές χημικές ουσίες και είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για την υγεία μας. Μπορεί να δημιουργήσουν τερατογενέσεις σε εγκυμονούσες, να προκαλέσουν προβλήματα στον μεταβολισμό, ιδίως στον θυροειδή, και στο κυκλοφοριακό σύστημα και να αυξήσουν το ρίσκο για καρκινογενέσεις. Το φυσικό μεταλλικό νερό AQUA Carpatica έχει σχεδόν μηδενικά Νιτρικά, ενώ το Φυσικώς Ανθρακούχο Μεταλλικό Νερό δεν έχει καθόλου Νιτρικά.

#2. Πάντα μου ήταν δύσκολο να πίνω νερό και δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο το να προσθέσω στη διατροφή μου ένα νερό με καλύτερη γεύση. Το νερό είναι απόλαυση και πρέπει να το πίνεις όσο πιο αγνό και καθαρό. Το AQUA Carpatica έχει αγνή, ελκυστική γεύση χωρίς καμία απολύτως περίεργη επίγευση. Πρόκειται για ένα νερό που αναβλύζει μέσα στα Καρπάθια Όρη, στα πιο αγνά και απάτητα δάση ελάτων και βελανιδιών. Αν σου αρέσει το Ανθρακούχο Μεταλλικό νερό αξίζει να δοκιμάσεις αυτό του AQUA Carpatica που σύμφωνα με τους ειδικούς: Έχει τόσο καλά ενσωματώσει το ανθρακικό που δημιουργεί μια κρεμώδη, βελούδινη υφή που παραμένει στο στόμα.

#3. Από τότε που ξεκίνησα γυμναστήριο και αύξησα την ποσότητα του νερού που πίνω είδα τεράστια διαφορά και στην ψυχολογία μου. Το AQUA Carpatica είναι ένα νερό με πλούσια μεταλλικά στοιχεία (φυσικοί ηλεκτρολύτες) και υψηλό Ph, ώστε να νιώθεις πάντα ευεξία και να μπορεί να το απολαύσει όλη η οικογένεια χωρίς καμία δεύτερη σκέψη για την ποιότητά του.

#4. Eίστε θηλάζουσες ή εγκυμονούσες; Εγώ είμαι σε μια φάση που σκέφτομαι το ενδεχόμενο ενός παιδιού και έτσι προσέχω ακόμα περισσότερο τι καταναλώνω. Το AQUA Carpatica θα σας κρατήσει ενυδατωμένες με φυσικούς ηλεκτρολύτες και σχεδόν μηδέν Νιτρικά, φροντίζοντας για την υγεία σας αλλά και την υγεία του μωρού σας.

#5. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η διατροφή και το άγχος δημιουργούν προβλήματα στην υγεία μας, στην πέψη αλλά και στον μεταβολισμό μας. Η λύση και εδώ είναι το νερό του AQUA Carpatica που βοηθάει πολύ στο πεπτικό αλλά και στο να βελτιωθεί ο μεταβολισμός μας.

Το AQUA Carpatica είναι το ποιοτικό νερό που μας αγαπά. Μας αρέσει, το απολαμβάνουμε και αυτό μας φροντίζει. Είναι μια αμφίδρομη ΑΓΑΠΗ, The WaterLove! The water that Loves you back!

Μπορείς να μάθεις περισσότερα πράγματα για το AQUA Carpatica στο επίσημο site www.aquacarpatica.com αλλά και στα social media.

Facebook: AQUA Carpatica / Ιnstagram: aquacarpatica.gr / ΥouTube: aquacartpatica

Διαβάστε περισσότερα:

Έρευνα Faysbook.gr: Ψάξαμε, δοκιμάσαμε, και βρήκαμε το νερό που πρέπει να υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα