Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ξέρει πολύ καλά τι μου έκανε, εγώ θα την περιμένω»

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδια και τις επιθυμίες της, εξέφρασε την άποψή της για τηλεοπτικά πρόσωπα ενώ αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαν έρθει σε ρήξη στο παρελθόν,

αφού, όπως υποστηρίζει η οικοδέσποινα του «Αλήθειες με τη Ζήνα», η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ υπήρξε η αιτία που έχασε τη δουλειά της λίγο καιρό μετά τον θάνατο του αδερφού της. Παρ’ όλα αυτά, η Ζήνα Κουτσελίνη θα δεχόταν μια συγγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και, μάλιστα, αποκάλυψε ότι την περιμένει.

«Οι συγγνώμες που με ενδιέφερε να ακούσω τις άκουσα και ήταν πολλές. Θα σου πω κάτι, όλες οι συγγνώμες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και πολλές φορές οι άνθρωποι λένε συγγνώμη χωρίς να την εννοούν και αυτή τη συγγνώμη κανείς την κατανοεί», εξήγησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όταν ο Θανάσης Πάτρας τη ρώτησε, πώς θα αντιδρούσε αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της ζητούσε συγγνώμη, η δημοσιογράφος είπε: «Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα της είχα δώσει την αγκαλιά να πει αυτή τη συγγνώμη ακόμα κι αν δεν την πιστεύει γιατί έχει μια γλύκα αυτή η συγγνώμη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει σε εμένα, όμως εγώ πάντα θα περιμένω. Αυτό που μου έδωσε εκείνη τη στιγμή, με έφερε σε αυτό που είμαι σήμερα αλλιώς θα ήμουν ακόμα στο control».

Διαβάστε ακόμα:

 Απόστολος Ρουβάς – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Αδειάζουν» την Ασημίνα – «Έπεσα από τα σύννεφα»

 Γιώργος Καράβας για Σοφία Χατζηπαντελή: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει -Είναι top model»

 Ελεονώρα Μελέτη σε Light: «Εγώ θα πω στο κουτσουβελάκι μου, ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες»

Keywords
Τυχαία Θέματα