Με την βοήθεια του Gliss πλέον τολμώ τα πάντα στα μαλλιά μου!

Είμαι η Χριστίνα (η Χρόνη) και ΔΕΝ είμαι ξανθιά… όχι φυσική τουλάχιστον. Βάφω τα μαλλιά μου εδώ και πολλά, πάρα πολλά χρόνια (δεν σου λέω πόσα για ευνόητους λόγους) και δεδομένου ότι στην πραγματικότητα έχω κόκκινα μαλλιά, η ταλαιπωρία με το ξανθό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Απτόητη κάθε μήνα λοιπόν, θυσίαζα την τρίχα μου στον βωμό του ξανθιστικού και δεν αντιλαμβανόμουν πως θυσιάζω και… την ελευθερία μου!

Τα «μη» του κομμωτή μου μετά της βαφές ήταν άπειρα… «Μη βάλεις σίδερο», «Μην τα μακραίνεις», «Μην κάνεις συχνά styling»… Το δεύτερο πονούσε περισσότερο από όλα γιατί συν τοις άλλοις έχω και

το σύνδρομο της Ραπουνζέλ αλλά για αυτό θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά. Το θέμα ήταν τα «μη» και τα πρόσεχε και το γεγονός πως όσο και αν προσπαθούσα να είμαι επιμελής δεν γινόταν ούτε να υπακούσω σε όλα ούτε και να έχω πραγματικά όμορφα και υγιή μαλλιά. Γιατί μιλώ σε παρελθοντικό χρόνο θα αναρωτιέσαι όμως… γιατί καλωσόρισα την σειρά Gliss Fiber Therapy με Omegaplex® στην ζωή, το μπάνιο και τα μαλλιά μου και όλα άλλαξαν! Τώρα τολμώ τα πάντα στα μαλλιά μου λες και το hashtag #DareEverything φτιάχτηκε για εμένα. Διάβασε παρακάτω και θα στα πω όλα!

Η νέα σειρά Gliss Fiber Therapy με Omegaplex® φέρνει για πρώτη φορά στο σπίτι, την επαναστατική τεχνολογία Plex (σίγουρα έχεις ακούσει σχετικά) που είναι ό, τι πρέπει για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά! Η πρωτοποριακή της φόρμουλά επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, και έτσι η ποιότητα των μαλλιών βελτιώνεται ενώ η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές. Τι είναι οι δεσμοί της τρίχας και τι σχέση έχουν με όλα όσα συζητάμε θα αναρωτιέσαι… Θα σου πω και θα καταλάβεις!

Το styling, οι βαφές, το χτένισμα και γενικά όλα τα κακά που κάνουμε στα μαλλιά μας, προκαλούν σπάσιμο των δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας κι έτσι απορρυθμίζεται η εσωτερική της δομή. Εδώ έρχεται η τεχνολογία Plex που είναι το μυστικό «όπλο» της σειράς Gliss Fiber Therapy με Omegaplex® να προστατεύσει και να επανορθώσει τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας. Πιο απλά, σκέψου την τρίχα σαν μια αλυσίδα που φθείρεται και ταλαιπωρείται και οι δεσμοί της σπάνε. Ε, το Gliss Fiber Therapy με Omegaplex® δυναμώνει και διορθώνει αυτή την αλυσίδα!

Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν και conditioner αλλά και από το καινοτόμο Repair-In-Oil Spray, το οποίο κάνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. Για να το χρησιμοποιήσεις απλά ανακινείς το μπουκάλι για να ενεργοποιηθεί η τεχνολογία OMEGAPLEX® και η θρεπτική δράση του ελαίου, ψεκάζεις και τέλος! Η σειρά ολοκληρώνεται με τη Μάσκα Επανόρθωσης και όλα ξαναγίνονται τέλεια με τον κόσμο! Αντιλαμβάνεσαι τώρα πως κανένα styling kαι κανένα ρετους στη ρίζα δεν με τρομάζει and I #DareEverything αφού η Schwarzkopf και το Gliss φροντίζουν για τα μαλλιά μου, τα ξανθά και –πλέον- όμορφα και υγιή μαλλιά μου!

Θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα τώρα; Μπορείς! Συμπλήρωσε παρακάτω τα στοιχεία σου και ίσως είσαι εσύ μια από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν από μια ολοκληρωμένη σειρά Gliss Fiber Therapy με Omegaplex®! Και μην ξεχάσεις… δείξε μου τα αποτελέσματα στα δικά σου μαλλιά ανεβάζοντας την φωτογραφία σου στο Instagram mε hashtag #DareEverything #GlissFiberTherapy #CareForHair

Φόρτωση…

The post Με την βοήθεια του Gliss πλέον τολμώ τα πάντα στα μαλλιά μου! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα