Η Αναστασία Περάκη στο Πρω1νό: Το διαζύγιο με τον Μουρούτσο, η Νάργες και το Survivor

H Αναστασία Περάκη μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού και στη Σάσα Σταμάτη για τη ζωή της, τον πρώην σύζυγό της αλλά και το Survivor. Βρίσκεται σε μια αρκετά δημιουργική φάση της ζωής της ενώ δηλώνει χαρούμενη με τις προσωπικές στιγμές που περνάει με τον νυν σύντροφο της.

Το πρώην μοντέλο ανάμεσα σε άλλα προσωπικά θέματα αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Μουρούτσο με τον οποίο

ζούνε χώρια τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αποκάλυψε μάλιστα πως δεν έχουν πάρει διαζύγιο και ότι έχουν παγώσει τις διαδικασίες για πολύ προσωπικούς τους λόγους.

Η σχέση της όμως με τον Ολυμπιονίκη ποια είναι σήμερα; «Με το Μιχάλη έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Ακόμα και στο παιδί υπάρχουν πράγματα που τα σκεφτόμαστε διαφορετικά. Οπότε έχουμε τυπικές σχέσεις, γιατί όταν ανοιγόμαστε και συζητάμε πιο πολύ, υπάρχουν προστριβές». Όσον αφορά τη νυν σχέση του με τη Λάουρα Νάργες είπε: «Θεωρώ ότι είναι καλά μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος σε αυτό. Από τη στιγμή που το παιδί το δικό μου είναι χαρούμενο, εγώ μένω εκεί».

Τέλος η Αναστασία Περάκη αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που την έφερε σε δύσκολη θέση και έκανε το παιδί να στεναχωρηθεί: «Πρόσφατα ένα παιδάκι της είπε ότι η μαμά της συμμετέχει στο Survivor. Ήρθε στο σπίτι με κλάματα, μου λέει γιατί να το λένε σε εμένα αυτό; Δεν είναι η μαμά μου. Προσπαθώ να της το περάσω με έναν τρόπο και να της πω ότι μπορεί το παιδάκι να μην κατάλαβε… ».

Δείτε στο βίντεο πως σχολίασε το Survivor:

The post Η Αναστασία Περάκη στο Πρω1νό: Το διαζύγιο με τον Μουρούτσο, η Νάργες και το Survivor appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα