Μαύρο Ρόδο: Νέα γυναίκα στη ζωή του Βίκου μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», η οποία επιστρέφει στους δέκτες μας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:50 το βράδυ. Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει: Τον θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, λυγίζει.

Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για τη δολοφονία της μητέρας του, ενώ η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο.

Στην κηδεία της Αγγελικής, κάνεις δεν μπορεί, ακόμα, να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ, είναι μια ανακούφιση για τον Πέτρο που είναι απαρηγόρητος.

Η εμφάνιση του Βίκου, όμως, θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. Ο Λουκάς στο μαγαζί, κάνει μια τρυφερή έκπληξη στο Θέμη, την ώρα που ο Βίκος εισβάλλει οπλισμένος και μεθυσμένος. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα, αλλά ο Γεράσιμος καταφτάνει για να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

Την ίδια στιγμή, μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Κι ενώ ο Σταυρίνος καλείται να πάρει μια απόφαση για την εγχείρησή του, ο εκτελεστής της Αγγελικής παρότι τώρα τον κυνηγούν όλοι σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Διαβάστε ακόμα:

 Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω κάνει σεξ σε αεροπλάνο»

 Μαριάννα Τουμασάτου: Έτσι σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

 Σάκης Ρουβάς: Το επικό βίντεο με την Κάτια Ζυγούλη να «λιώνει» στα γέλια

Keywords
Τυχαία Θέματα