Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έχει ομορφύνει πάρα πολύ όμως…»

Το «Survivor All Star» έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των πρωινών εκπομπών, μιας και σε καθημερινή βάση ασχολούνται με τους συμμετέχοντες κι όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο. Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στη «Super Κατερίνα» σχετικό με τα στατιστικά των παικτών μέχρι τώρα στο reality επιβίωσης, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε πως δεν βλέπει σε καθημερινή βάση το «Survivor All Star», όμως έχει εντοπίσει ότι ο γυμναστής έχει

ομορφύνει πολύ. «Ο Βασάλος πάντως – να την πω την αμαρτία – τον είχαμε τόσα χρόνια μέσα στα πόδια μας, έχε ομορφύνει πάρα πολύ, όμως δεν είναι του στιλ μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να μην αφήνουν ασχολίαστο το σχόλιό της.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της από την φίλη της, Πηγή Δεβετζή, η οποία παρακολουθούσε την εκπομπή και απόρησε με τη δήλωσή της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μου έστειλε μήνυμα και μου λέει “άλλαξαν τα γούστα σου, τι έγινε;”. Ξέρει το στιλ μου στους άνδρες και ο Βασάλος δεν είναι…».

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε, αν θα έβγαινε για φαγητό μαζί του, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε αρνητικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριάννα Τουμασάτου: Έτσι σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σάκης Ρουβάς: Το επικό βίντεο με την Κάτια Ζυγούλη να «λιώνει» στα γέλια

 Χριστίνα Παππά: Ποζάρει αγκαλιά με την εγγονή της στην πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα