Μαριάννα Τουμασάτου: Έτσι σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Μαριάννα Τουμασάτου ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που τοποθετήθηκαν δημόσια σχετικά με το κίνημα #metoo, που έχε βρεθεί στο επίκεντρο τα τελευταία τρία χρόνια.

Με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς αθωώθηκε για τον βιασμό και κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες, η γνωστή  ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. «ΈΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ αθώος ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ για τον βιασμό», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η

ηθοποιός απέφυγε να προβεί σε κάποιο άλλο σχόλιο, αφήνοντας τον καθένα να βγάλει το δικό του συμπέρασμα.

Να σημειωθεί, πως η Μαριάννα Τουμασάτου είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι αλήθεια ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μασούσε τσίχλα επίτηδες επειδή ήξερε ότι με ενοχλούσε. Εγώ πριν από κάθε γύρισμα, παρακαλώ τους ανθρώπους να μην μασάνε γιατί έρχομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, έχω σοβαρό πρόβλημα, δεν είναι καπρίτσιο, μου έρχεται να κάνω εμετό. Θαρρώ πως το έκανε επίτηδες.

Εγώ ό,τι ήταν να πω το είπα. Με τα πράγματα που είναι αρνητικά, αποφεύγω να έρχομαι σε επαφή μεγαλώνοντας. Κάποια στιγμή την έβγαζε την τσίχλα γιατί δεν γινόταν αλλιώς, θα έκανα εμετό επάνω του. Όταν έμαθα για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκωδικοποίησα μέσα μου μερικά πράγματα. Εγώ ήμουν τυχερή».

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: Το επικό βίντεο με την Κάτια Ζυγούλη να «λιώνει» στα γέλια

 Χριστίνα Παππά: Ποζάρει αγκαλιά με την εγγονή της στην πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

 Έλενα Κώνστα για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Χωρίσαμε γιατί έπρεπε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα