Ματίνα Παγώνη: «Έχω δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, βρέθηκε  το απόγευμα της Δευτέρας (29/11), η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μίλησε μεταξύ άλλων, για την δύσκολή περίοδο που βιώνουμε για ακόμη μια φόρα με τον κορονοϊό ενώ ανέφερε πως της έχει τύχει να δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών που έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν.

«Όλοι έχουμε δεχτεί απειλές. Εμείς είμαστε σε έναν χώρο που έχουμε να κάνουμε με ασθενείς, συγγενείς, που ο καθένας μπορεί να χάσει

τον άνθρωπο του. Εκείνη τη στιγμή σε ποιον ξεσπάς; Στο γιατρό, όχι σε κάποιον άλλο. Είναι λογικό, αλλά αυτά τα ξεπερνάς σιγά σιγά, με τον τρόπο σου, με την ηρεμία σου και καθησυχάζεις τους ανθρώπους αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης: Ντόρα Μπακογιάννη: Στην παρουσίαση του βιβλίου της μητέρας της μαζί με τα εγγόνια τηςΕύα Καϊλή: Αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσηςΜιχάλης Ζαμπίδης: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή που πιάνει στα «πράσα» τους ληστές έξω από το σπίτι του

Keywords
Τυχαία Θέματα