Εύα Καϊλή: Αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε την Δευτέρα (29/11) η Εύα Καϊλή στην εκπομπή Mega Καλημέρα  και τον Κώστα Τσουρό.

Η πολιτικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εννέα μηνών κορούλα της, Αριάδνη-Αριάνα, που έφερε στον κόσμο στις 24 Φεβρουαρίου του 2021, ενώ αποκάλυψε, ακόμη, πως με τον σύντροφό της έχουν αποφασίσει να μην παντρευτούν ακόμη, αλλά έχουν υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν έχω παντρευτεί,

είμαστε μοντέρνοι. Έχουμε ένα σύμφωνο, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Ο σύντροφος μου είναι Ιταλός. Γνωριστήκαμε στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Ιταλία δεν τα πήγε καλά στην αρχή της πανδημίας και ήρθε να μείνει στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας. Έτσι πήραμε και την απόφαση. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Ήταν όλα εύκολα. Δε χρειάστηκε να κάνουμε μεγάλα σχέδια και προγραμματισμούς», είπε η Ευρωβουλευτής, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Την κόρη μου την ονομάσαμε Αριάδνη, ένα όνομα που μεταφράζεται Αριάνα στα Ιταλικά. Θα κάνουμε την βάπτιση μέχρι το Πάσχα. Ο σύζυγός μου είναι καθολικός. Θα κάνουμε σίγουρα βάπτιση ορθόδοξη. Θα το ψάξουμε. Η ονοματοδοσία έχει γίνει έτσι κι αλλιώς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Ηλιάκη: «Λιώνει» από ευτυχία αγκαλιά με την πέντε μηνών κόρη της

Γιώργος Λιανός: «Η σύντροφός μου και το μωράκι θα έρθουν στον Άγιο Δομίνικο»

Μιχάλης Ζαμπίδης: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή που πιάνει στα «πράσα» τους ληστές έξω από το σπίτι του

Keywords
Τυχαία Θέματα