Μάκης Τριανταφυλλόπουλος – Κίμ Κίλιαν: Σπάνια βραδινή έξοδος!

Με μια Glamour Ladies Night Out αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναίκας η Καίτη Γαρμπή με τη Στέλλα Καλλή στο ΦΩΣ, το Νο1 γυναικείο σχήμα!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την σύζυγό του Κίμ Κίλιαν επισκέφτηκαν το ΦΩΣ σε μια από τις σπάνιες εξόδους τους και διασκέδασαν με την Καίτη Γαρμπή και τη Στέλλα Καλλή. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι απόλαυσαν το πρόγραμμα μέχρι το κλείσιμό του, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες και δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν.

Μάλιστα η Καίτη Γαρμπή προσκάλεσε τον Μάκη στη σκηνή όπου τραγούδησε το «Δημοσθένους Λέξις» και αποθεώθηκε.

Επίσης ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης συνοδευόμενος απο τις γυναίκες του… τις συνεργάτιδες του απο την συντακτική ομάδα του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» επέλεξε το ΦΩΣ για τη διασκέδαση του.

Μια δυναμική συνύπαρξη, ένα προσεγμένο ρεπερτόριο, που έχει διαμορφωθεί στη λεπτομέρεια με στόχο την διασκέδαση, με Classic ‘90s επιτυχίες, λαϊκά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασσόμενα ντουέτα που δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Γοητευτική , με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, η Καίτη Γαρμπή, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκογραφίας το ΦΩΣ, αλλά και προσωπικές της επιλογές από τραγούδια αναλλοίωτα στο χρόνο έχοντας πάντα το δικό της touch.

Από τις πιο αξιόλογες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς η Στέλλα Καλλή, αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα ερμηνεύοντας εκτός από τα δικά της τραγούδια και πολλές all time classic επιτυχίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο …

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου προσφέρουν ένα ιδιαίτερο οπτικοακοτσικό θέαμα στο ΦΩΣ.

Δείτες τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Απέρριψε πρωταγωνιστικό ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Μακρυπούλια!

H νέα συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που «μάγεψε» τον Jamie Oliver!

Πάολα: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε όλοι το παραμύθι!»

The post Μάκης Τριανταφυλλόπουλος – Κίμ Κίλιαν: Σπάνια βραδινή έξοδος! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα