Σάκης Τανιμανίδης: Η σύντροφός του πάει στο Survivor!

Ο Σάκης Τανιμαίδης παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό People, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα, και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στην Σόνια Καζόνι ότι στo σπίτι που μένει στον Άγιο Δομίνιο δεν θα είναι για πολύ μόνος, καθώς σύντομα θα έχει και… συγκάτοικο.

Ποιον; Μα φυσικά την αγαπημένη του. Η Χριστίνα Μπόμπα παραιτήθηκε για χάρη του Σάκη Τανιμανίδη από τη δουλειά της και φεύγει για Survivor.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Παρ’

όλα αυτά, γράφτηκε πως η Χριστίνα θα έρθει σύντομα να σε επισκεφτεί στη Δομινικανή Δημοκρατία. Υπάρχει όντως τέτοια σκέψη;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια… σκέψη. Τις σκέψεις τις έχουμε αφήσει πίσω μας εδώ και λίγο καιρό, και έχουμε περάσει στις αποφάσεις! Η Χριστίνα θα έρθει να μείνει εδώ, στον Άγιο Δομίνικο, μαζί μου, αφού αποφασίσαμε πως είναι μια εμπειρία που θέλουμε να τη ζήσουμε μαζί. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι που θα την έχω δίπλα μου αυτό το διάστημα.

Μέχρι το τέλος του Survivor; Μεγάλη θυσία από την πλευρά της, θα έλεγα εγώ!

Αχ, εσείς οι γυναίκες πάντα αλληλοϋποστηρίζεστε! Πράγματι, αλλά μη φανταστείς ότι έρχεται μόνο για μένα. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και λίγο καιρό ήθελε να σταματήσει από την εταιρεία όπου δουλεύει για να αναπτύξει τις δικές τις ιδέες, τόσο στον επιχειρηματικό όσο και το φιλανθρωπικό τομέα. Δεν μπορώ βέβαια να πω περισσότερα, γιατί είναι τα δικά της σχέδια.

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Απέρριψε πρωταγωνιστικό ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Μακρυπούλια!

H νέα συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που «μάγεψε» τον Jamie Oliver!

Πάολα: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε όλοι το παραμύθι!»

The post Σάκης Τανιμανίδης: Η σύντροφός του πάει στο Survivor! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα