Κώστας Τσουρός για Χριστίνα Μπόμπα: «Από πού κι ως πού θέλει να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση;»

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για την οικογένεια, τις επιχειρήσεις της ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με την τηλεόραση, παρουσιάζοντας μια εκπομπή που η ίδια θα έχει προτείνει.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με τον Κώστα Τσουρό να μην αφήνει ασχολίαστο το γεγονός ότι η Χριστίνα Μπόμπα θέλει να κάνει τη δική της εκπομπή.

«Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι

“εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια; Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα κόνσεπτ και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;», τόνισε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Και συνέχισε τον λόγο, εξηγώντας: «Έχει δοκιμαστεί σε ένα παιχνίδι αλλά η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Πατούλης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του χωρίς τη Μαρίνα Πατούλη – Τι είπε για την επικοινωνία τους;

 Γιάννης Φέρτης: Δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ – «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μιλάει για τη φάρσα που τον έστειλε στο κρατητήριο – «Στενοχωρήθηκα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα