Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μιλάει για τη φάρσα που τον έστειλε στο κρατητήριο – «Στενοχωρήθηκα πολύ»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής «The 2night show» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη φάρσα που είχε κάνει στο ταμείο του θεάτρου, όπου εργαζόταν, πριν από πέντε μήνες, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο.

«Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα,

ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο ταμείο του θεάτρου, στους ανθρώπους που τους ήξερα και με μια πολύ αστεία φωνή είπα ότι έχει βόμβα στο θέατρο, ήμουν σίγουρος ότι μας έχουν καταλάβει», είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Πριν από πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή στο ταμείο του θεάτρου και την είχαν καταλάβει. Περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι αντίστοιχο αλλά τελικά βρέθηκα στο κρατητήριο, όπου έμεινα για ένα βράδυ. Μέχρι εκεί καλά…

Το περίεργο ήταν μετά από δύο ημέρες, όταν βγήκε το όνομά μου από το αστυνομικό ρεπορτάζ, κάτι που δεν επιτρέπεται, είναι παράνομο. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που ποτέ δε θα μου μιλούσαν στον δρόμο. Μετά από 1 – 2 μήνες που ηρέμησα, κατέληξα με έναν έρπη στο μάγουλο από τη στενοχώρια. Δεν περίμενα να πάρει τόση έκταση. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης:

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Έξοδος στα νότια προάστια για το αγαπημένο ζευγάρι!

Σασμός: Το μυστικό του Γεράσιμου αποκαλύπτεται και προκαλεί σοκ

 Survivor: Ανδρική υπόθεση η ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας – Ποιοι βγήκαν στον τάκο;

Keywords
Τυχαία Θέματα